SuVeAtes Moonlight_ 😂😂 bende attığım resimden isimleri kişileri çıkardım öyle attım 😁😁 yaşasın anonimlik
Moonlight_ Eskobar Su an: tutma beniiim gibiii onuuuuun eliniiiiii Onu benim gibiii sevmeeee sevmeeeeeee caliyor🤣
belladonna Moonlight_ Yapay zeka sağ olsun sildin ya 😅 2 gözüm 1 ağzım 1 burnum 2 kulağım birde saçlarım var 🤪🤪
karamelek21 Moonlight_ yaa bende hepinizi cok gormek isterimm☺️ keske bir ozel sohbet bolumu olsada birbirimize resim atsak görüşsek 🥹
rouge_ Moonlight_ lgrth vahsikelebekk hepinizi görmek isterdim tabiki seviliyorsunuz🫶 merak ettiğime gelince ben kimseyi merak etmiyorum valla ne yalan söyliyim zaten düşüncesini yorumunu karakterini vs beğendigim kişiler sayılı onlarla fazla yorumlasırım digerleri kim kim onu bile bilmiyorum dikkat etmiyorum kullanıcı adı okumuyorum bile cogu zaman 😶belki yeniler diyedir alışırım bilmiyorum
zarifhanim lgrth Ben çoğu kişiyi tanımıyorum. Tanıdıklarım da buraya özel oluşturulmuş karakter gibi yer edinmiş aklımda rumuz ve bir kaç yapboz parçası gibi bilgi ile. Hep öyle kalmalarını istiyorum sanırım. 😊
karamelek21 Sutlucikolati ee yapalim ozaman herkesi eklesin biri foto atalim birbirimizi taniyalim canli canli 😂burda bi periyle birbirimizi gorduk