karamelek21 Sutlucikolati ee yapalim ozaman herkesi eklesin biri foto atalim birbirimizi taniyalim canli canli 😂burda bi periyle birbirimizi gorduk
Sutlucikolati karamelek21 kız olmuyomus beee bende deniyorum salak gibi 🤣🤣 alıcı sec secenegini gormustum dedim herhalde birkac kisi daha seciyosun 🤣🤣
Moonlight_ Cicekliperde hahahaha yaaaa ozaman senide cok severim🤣 cok istiyorum o adamla Tanismak yaaa😍😂
Cicekliperde belladonna nerde gördün . Ben canlı göreyim seni oturalım muhabbet edelim eğlenelim isterim 😂
belladonna Cicekliperde Yapay zeka postunda 😅 Bende sana deli gibi dedikodu anlatıp sonra senin bana aaammaan boşver demeni o kadar çok istiyorum ki fkdjdjdj
lgrth hayatsevinceguzell canım sen ilerletebildin mi hesabını 😅 sanaldan değilde yakından oturup takılacak mesafe de olsak 😅
Eskobar lgrth evet oluyor ama tek tek herkesi ekliycen sonra tekrar ekleme yapılmıyor sanırım başta ne yaptıysan o
hayatsevinceguzell lgrth yok saldım pek bişi paylaşmıom😂 gelin evine katıldıydım orda takipçim artmıştı 5 250 şu an biz trakyadayız sen doğudasın galiba