duo ooopitipiti teşekkür ederim . İnternette bulaşır yazıyordu . Her şeyden bulaşıyormuş . Nereden geldi anlamıyorum ya of
ayazz duo popodaki kurt cinsel ilişkiye neden engel olsun ki sağlık açısından bi engel olduğunu düşünmüyorum bu kıl kurdu dediğin afedersin makat içinde kaşıntı oluyor ya hatta çiğ pirinç,bulgur,et yiyince derler fazla yeme Kurt yapar diye o mu?
Moonlight_ duo tedbiren olmasa daha iyi cünkü bulasici yani sende varsa esinde yoksa onada bulasir tedaviyi uzatabilir. Benim oglumdada vardi ve doktorumuz gece yumurtladigini ve oldugu bölgeden disariya cikip gezebildigini ve baskasina gecebilecegini söylemisti ay nasil diken üstündeydim Paranoia olmustum resmen geceleri uyuyamiyordum her yere bakiyordum geziyormu diye oglumu emzirmek icin kucagima aldigimda icim huylaniyordu resmen her yeri sirkeli suyla sildim camasirlari özel camasirlar icin olan dezenfektanla yikadim ayri ayri😖 Antibiyotik kullanmistik 3 mü 7 gün mü ne bilmiyorum su an tam ama gecmisti cok sükür
Sutlucikolati Moonlight_ kıl kurdunu duymustum da bu kadar oldugunu ve gercek kurt oldugunu bilmiyordum nutkum tutuldu yeni fobim 🥺🥺
momd duo cinselliğe engel değil ki ama bulaşıcı doğru. Çocukken abartısız benden bir kere 20 cm civarı bir kurtçuk çıkmıştı parmak kalınlığı serçe parmak kalınlığında aşırı korkunctı içimde beslenmiş büyümüş 🤮
duo momd 😞 bayılacağım . Hap kurtları döküyormuş ama ben hiç kurt görmedim . Babamda da kurt varmış. Genetik gibi birşey . Hepimizde var . Ben de küçükken olmuştu ama bir süredir yoktu
momd Moonlight_ çok kötüydü sürekli popım kaşınırdı ama o yaşadım şeydi şiddetli karın ağrısı yaşamıştım hiç annemde ne oluyor neden çıktı dememişti ya o dönemde insanlar biraz umursamazdı ama kardeşlerde vardı bulaşıcı oldu içindi neden oldu hiç bilmiyorum annem çiğ yemeklerden oluyor derdi öylemi bilmiyorum misal çiğ patates sevip yerdim yeme derdi
Moonlight_ momd evet eskiden umursamazlarmis pek malesef.. cok dikkat et ek gerek benim oglumda ciktiginda hepimizde baktilar varmi diye. Bizim cocuk doktorumuz Eller güzel yikanmayip cocuga temas edildiyse sebzeler güzel yikanmadiysa ondan olabilir dedi cig seylerden bahsetmedi tabi cig et balik falanda olabilir genel olarak benim oglum ozamanlar sadece anne sütü aliyordu biz cok dikkat ediyoruz el yikamaya cok özen gösteririz ama distan geleni bilemiyorsun malesef 😕
momd ayazz karnımdan yılan çıktı diye ağlayıp sifon çekmemiştim annem teyzemi çağırıp bide gösterrdim vallahi canlıydı 😂 kar beyazı bembeyazdı içimde büyümüş yavrum 😂
momd Moonlight_ annesi olmuşum çok korkunctı ya hep tuvalet korkum vardı ve hala da var acayip ağrı çekmiştim çıkınca nefes almıştım 😂
Moonlight_ momd sagol artik bende wc gidince dönüp dönüp arkama bakicam su an resmen icime Kurt düsürdün🤣🤣🤣🤣
lanjalee momd Moonlight_ Hahahhha ay kusura bakmayın yorumlarınıza çok güldüm 😂😅😅 benimde içime bi kurt düştü , gece yumurtlamış mı var mı diye inceleme başlatmam lazım evde 😂😂😂
momd Moonlight_ korkma ya kolay kolay olmaz öyle bişey gerçekten feci ağrım vardı öyle bişey olsa ağrın olur sadece bir kes yaşadım neden o kadr büyümüştü anlamadım da binde birdir oda bana uğradı galiba bahtsız bedeviyim ben 😂
Moonlight_ momd kiz iyi yumurtlamamiss yada yumurtladi onlarda sonradan döküldü sen fark etmedin 😖 öyle birisi var burda o senmisin😂
momd duo valla annem derdi ki çiğ yemekten olur o yüzden dikkat ettim sonraları çiğ patates yedim dönemde yaşamıştım çocuktum hamur yerdim değişiktim biraz sonra yapmadım ders oldı. Genetik mi bilmiyorum abim de vardı zayıflıyordı sonra ilaç içti geçti
momd Moonlight_ yok ben değilimdir valla bilmiyorum küçüktüm sürekli popım kaşınırdı sonra düselmiştim küçüktüm hatırlamıyorum bi daha hiç kurtçuk sorunum olmadı hiç hemde o ara yaşamıştım bir defalıktı
duo momd mahaşallah ben zayıflamıyorum aksine kilo alıyorum . Göbeğim almış başını gidiyor . Ya ben tatlı yaparken hamur dedim tabii tadı güzel diye düşündüm . Sonra yemek yaptım bir veya birkaç gün sonra yedim o yüzden oldu muhtemelen. Yazık çöpe atmayayım dedim 😃