ayazz Eskobar gerçekten çoğu şeyi burda öğrendim ve bazı kadınlar sayesinde eşimle aramız daha iyi oldu diyebilirim en azından utangaçlığım az da olsa azaldı ve istediklerimi dile getirebiliyorum diyebilirim😊😊
Eskobar ayazz güzel Bastırılmış duygular Erkeklere herşey serbest oldu kudurdular bizede yasak oldu cahil çıktık ya bir kız hiçbişey evlenmeden evleniyor ve evlendiği gün bakirelik ispatlama çabasına giriliyor üzülüyorum sadece
Coolness ayazz sekste utanma ve gurur olmaz, canın istiyorsa bi kaç cilveden sonra yapış eşine, ilk adımı erkek atacak diye bişey yokk canı isteyen koşsun partnerine 😏
papatyajfjdj Eskobar ben bakarken cinsel ilişkinin vajinadan değilde ananldan olduğunu sanıyordum ve nisanlandim öyle öğrendim çok şaşırmıştım 🤣 erkeklerde boşalma nasıl olur onuda evlendikten sonra öğrendim
kurabiyevarsimitvar papatyajfjdj ben de kadınlarda erkekler gibi şarıl şarıl boşalıyor sanıyordum en çok şaşırdığım o olmuştu xwplqsöwşqş
mikissss papatyajfjdj sen iyisin bende bebeklerin gobek deligimizden cikdigini zann ediyordum.sevgili yaptikdan sonra ogrendim ki meğerse vajinadan cikiyormuş🤣
hayatsevinceguzell ayazz çok ilginç cep telefonun olsaydı ne olacağını düşünüyordu ki baban bu nasıl bir zihniyet? Yeri geliyor ambulansı itfaiyeyı polisi arıyoruz telefonla yani bir nevi hayat kurtarıyor. Umarım eşin babandan farklıdır
ayazz hayatsevinceguzell çok karşı hemcins kuzenlerimden birinde telefon olsun o çocukla kavga ediyor anası babası razıyken üstelik erkek kardeşim var 21 yaşında askerliğini yapmış hala kimle arkadaşlık yapacağına karar veriyor kendince annemi hiç saymıyorum 😞😞
kurabiyevarsimitvar papatyajfjdj yine de erkeklerinki gibi değil diye biliyorum onu yanlış biliyorsam doğruyu bilen düzeltsin xwpqöxöqiqş
birdemlikcay kurabiyevarsimitvar Hayır aslında kadınlarda öyle bir boşalma şekli yok o duyduklarınız ve gördükleriniz tamamen idrar 😄
kurabiyevarsimitvar birdemlikcay bana da öyle geldi ya çünkü bazen insanın çişini yapası geliyor gibi oluyor dedikleri şey oysa eğer cpeşqşsşwşşqe
Eskobar kurabiyevarsimitvar yaşamadığınız için bilmiyorsunuz ama idrarın kulusu ve rengi var ve yapısı tabikide
ayazz hayatsevinceguzell evet kaçarak evlendim babam uzağa seni asla vermem diyordu dibimde olucaksın diyordu eşimde edirne de yaşıyor onun için kaçarak evlendim
ayazz hayatsevinceguzell Allah bin kere eşimden razı olsun biz annemin telefonundan tanıştık birbirimizi tanıma yani konuşma süresi 15 gün en fazla 1 ay sonra kaçtık kapıma kadar geldi. Kaçtık sonra da ailem ile barışmak için herşeyi yaptı düğünümüz kınamız olsun onlar gelsin gitsin biz gidelim gelelim iyi olalım dedi. Peşine düştü işin artistlik değil ama babam pek sağlam pabuç değildir. Yine de peşine düştü kaçtık 1 hafta içinde nikah kıydık gittik babamlarla barışmaya gittik ama dayak yiyecez sandık giderken de kalpli pasta aldık tesadüf ya evde hazırlık yapmışlar söz kestik nişan gibi bişey yaptık evde ortam hazırlamışlar bi de kısaca ben böyle bi hayat yaşıyacağım aklıma gelmezdi ve çok memnunum keşke babam uzağa karşı gelmeseydi de herşey olması gereken gibi olsaydı. Ama bugünüme şükür😊💕