Hello cocuk istiyorsaniz eğer hic düşünmeyin iliskiye cocuk icin giriyorum diye düşünmeyin.. kac ay cocuk istedin yumurtlama günlerini takip ettik her ay kesin hamileyim diye dusundim.. yok migdem bulaniyor, ay goguslerim de buyudu diye diye her ay kendimi hamile saniyordum testlere yatirdigimiz paralar zaten ooooo burdan yol alır.. en pahalı testleri yapıyorduk.. ne zaman ben cocuk düşünmeyi bıraktım kafamdan onu cikardim hic düşünmedim o gun hamile kalmışım megersem.. hatta regl olucam diye hazırlıkli geziyordum o derece cocuk felan aklima gelmedi reglim şaşmaz hayatta o gun olmayınca aksama test yaptik pozitif. Bi tanıdığımızin yıllarca cocugu olmamis gelip bizi severlermis gitmedikleri doktor kalmamış artik.. suan iki kizi var ve nasil olduğunu sordum bi gun. Valla onca seneler sonra cocugu aklimdan cikardim dusunmedim o gun hamile kalmışım dedi. 10 sene cocugu olmayan kadin cocugu aklindan cikardigi gun hamile kaldi. Piskoloji de cok etkiliyor bu durumu. Cocuk cocuk diye tutturunca cidden olmuyor ya