Arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 3 gündür karnımdan sırtıma vuran ağrı arada gelen üşüme titreme geçmiyo antibiyotik kullanıyorum emzirdiğim için augementin verdi doktor birde parol bu ne zaman geçer başına gelen var mı yaa 2 tane bebeğim var nasıl geçirebilirim 🥹

Kaymakliibaal ilaçsız geçmez. İdrar yolu enfeksiyonu için özel ilaçlar var. Augementin geçirmez bence. Parol zaten ağrı kesici değil benim için, o kadar etkisiz :) Bence alanında bir doktora görünün. Emzirdiğinizi söylediğinizde ona göre ilaç veriyorlar zaten. Çok geçmiş olsun.

Kaymakliibaal hamileliğimin başından beri bende aynı durum. Hamileyken enfeksiyonun bebeğimin zarını patlatmış erken doğum oldu. Hala da afedersin akıntım ara ara lekelenmem oluyor. Kasıklarımda ağrı bende emziriyorum 2 tane fitil bi tane antibiyotik kullandım kullandığım süresince iyiydim ilacım bitti devam etti ben pes ettim artık enfeksiyonumla mutluluklar diliyorum kendime Sanada acil şifalar diliyorum🌺

ayazz çok teşekkür ederim sağolun ama sağ tarafta böbrek kısmındaki ağrı beni mafediyorr

Kaymakliibaal ürolojiye gözükün kum döküyordursunuz ya da taş vardır kum ve taş da enfeksiyona yol açıyor hamileyken de bana dediler tahlilde kum var diye taş var diye

ayazz enfeksiyon oraya kadar gitmiş o yüzden ağrı oluyormuş geçer bir kaç güne dedi bol su iç dedi parolla yine gittim acile 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️