rouge_ aurabusekerim burcum aslan diyeceklerim bu kadar aslan burcunun anlatılmasına gerek olmaz zaten dkd özelliklerini taşıyorum bence 🦁👑
kaardelen aurabusekerim Burcum yay, inanırım da burçlara. Bütün özelliklerini taşıyorum bilen bilir dehşet bir burç olduğunu 😂 En belirgin özelliğim bana bir kere yanlış yapan bir daha bana güvenmesin :) Aşırı kısasa kısas bir insanımdır kaybetmeyi asla sevmem.
lgrth aurabusekerim ben başak eleştirmeyi severim eleştirilmeyi sevmem çünkü kusursuzum 🤣 her konuda ince ayrıntılara takılırım kocam bir şey anlatsa canım çatmak istese evirir çevirir bir yolunu bulurum😅 detay düzen severim ama elim ağır çocuklarla artık çok zor her şey
kurabiyevarsimitvar lgrth ay aynı ben özellikle eşimle tartışmada son noktayı ben katarım ve özür diletirim (haksızda olsam xpeöqçspw) yoksa rahat nefes alamam.
Biyiklim aurabusekerim boğa burcuyum ama hiç inanmadım ve takipte etmedim o yüzden özelliklerini de bilmiyorum hiç 😂
Deleted20 aurabusekerim eşimde akrep aynı sizin gibi ilk ön planda cinsellik gelir 🤭🤭 bense yay Burcuyum
burjuva 23 yaşına kadar güneş burcum yengeçtim nedense üç senedir başak gibi hissediyorum kendimi huylarım da değişti (yükselenim başak)
lgrth aurabusekerim iyi kötü ayak uyduruyoruz birbirimize 😅😅 ciddi tartışmıyorum tabi sıkıldıkça bahanem oluyor 😂