kahkaha Yazdıklarınızın çoğunu okudum ona göre yazacağım. Eşiniz sizden ayrılmaya bahane arıyor, direkt olay bu. Mahkemeye taşınırsa biter bende tarzı bişeyler söylemişsiniz, madem bu kadar emin baba olmadığına bırakın yapsın ne yapıyosa. Velayet konusunda şüpheniz varsa çocuklar çok büyük ihtimal size verilir. Okuduğum kadarıyla baba alsa bile iyi bakmayacak o çocuklara, ki zaten yaş dolayısıyla velayet sizde olur ama yinede dikkatli olun eline herhangi bir koz vermeyin. Aldatma olayında eşinizin arkadaşından ve onun eşinden bahsetmişsiniz, bana kalırsa hiç kadınla konuşup içine şüphe düşürmeyin. Eşiniz direkt adamı yem olarak kullanıyor, bizim aramız bozulmuş onlarınki de bozulsun diyor kısaca. Kadınla konuşmamanız en iyisi olur bana göre, bırakın mahkemede tüm kozlarını oynasın eşiniz. Karar verirken de elinizden geldiğince aklınızı kullanın, kalbinizi geri planda tutmaya çalışın. Bu kadar şeye rağmen hala seviyorum vs. demeyin, seviyorsanız da yaptıklarını görün ve yanlış olduğunu kavrayın. Adam sizi gözden çıkartmış, sizde onu umursamayın. Nafaka konusunda da kesinlikle taviz vermeyin, o çocuklar ne ile büyüyecek nasıl karşılanacak ihtiyaçları? Aile 1 gün bakar 2 gün bakar 3. gün nerde bu çocuğun babası niye ilgilenmiyo der. Elinizden gelirse diğer yorumlarda da söylendiği gibi manevi tazminat ve iftira davası bile açabilirsiniz iyi bir avukat bulup. Biraz önce dediğim gibi hiçbir şeyden taviz vermeyin, madem o herşeyi gözden çıkarmış sizde çocuklarınız ve yeni hayatınız için bazı şeylerden ödün verin. Söyleyecek çok şey var ama manası yok. Allah yardımcınız olsun.