Sprialle korunuyorum kizlar 6 ay oldu takali ama bu 3 4 seferdir iliskiden sonra lekeli kanamam oluyo ve esim spriali hissettini caninin acidigini soyluyo neden sizce
Sprial ve kanama
prenses37 kaymış olabilir muayene olun
prenses37 sprial kaymıştır buyuk ihtimal eşinin onu hissetmemesi gerek hemen kontrole git
peynirlimakarnaa kanama oyuzdnmi sizce randevu aldim da sha bi kc gunum vr zarar verirmi bna
biradetmeselesi kanama oyuzdnmi sizce
- Düzenlendi
prenses37 evet
prenses37 bende de spiral var 9 ay oldu kayma vs yapmadı en son 3 ay önce gitmiştim yerindeydi yani😂 ilk zamanlar ara kanamalar lekelenmeler vs oluyordu son 4-5 aydır hiç olmadı ama başlarda çok olmuştu 3 ay normal sık dişini 3 ayı geçerse çıkarırız demişti doktor sonra devam etmedi kanamalar ama eşim hiç hissetmedi fakat korkmanı gerektirecek acil bir durum olduğunu düşünmüyorum ipidir muhtemelen yada dönmüştür biri öyle demişti dönebiliyormuş yada en kötü kaymıştır onu da çıkarırlar yani bişey olmaz içini ferah tut annem yeni çıkarttırdı kaymıştı en son 9 ay önce gitti kontrole belki 9 aydır kayık dedi doktor öyle yaşamış onunla tesadüfen öğrendi 😂
peynirlimakarnaa kontrole gdicem bn 6 bucuk ay oldu taktirali yeni dgil
peynirlimakarnaa ay benimde ara kanama gibi leke gibi oldu 2 gün bitti hasta olmam lazım normalde olmadım hala hamilemiyim diye psikolojim bozuldu sizdede mi öyleydi ara ara kasığımın sol tarafında bi yer aşırı ağrıyor
lolopoo ayy şaka gibi aynısı bende de var martta sol kaşığımın bi noktasına sadece iğne batar gibi oluyordu ben spiral kaydı sandım o batıyor sandım çok korktum hemen randevu aldım 3 gün sonraya gittim 6 cm kist çıktı 😂 iyi huylu kist korkmana gerek yok dedi benim spiral zaten hormonlu spiral adet olunca da atarsın atamadığını da spiral küçültür hormonlu olduğu için dedi 3 ay sonra tekrar gel dedi ama ben 3 aydır adet olmadım hiç 😂 15 gün önce 2 gün lekeleme oldu o da yani günde 2 kez falan akıntıyla karışık bulaşığı geldi başka da olmadı 😂
peynirlimakarnaa spiralden sonra oldu ama bende ya sizdedemi öyle oldu ben kontrole gittim spiral takıldıktan 1 ay sonra bişe demedi bana sıkıntı yok dedi sadece lekelenmen çok olursa gel alttan kontrol edelim dedi gitmedim bende tekrar gidim bence bi sıkıntı çıkmadan 😆
lolopoo benim kist spiralden sonra oldu, zaten hormonlu spiral memede ve yumurtalıklarda zararsız kistler yapabiliyor diye duymuştum hormon sebebiyle.. ama adet düzensizliğim bekarlığımdan beri vardı pcos sebebiyle, ¾ ay adet olmadan gebe kalmıştım hatta 😂 ama lekelenmem baya sürdü ya spiralden önce o yoktu spiral takıldı 2 günde bir lekelenmem oluyordu bazen bulaşık şeklinde bazen akıntının içinde 🩸 parçaları şeklinde oluyordu doktora da gittim spiral alışana kadar yapar demişti bi 5-6 ay sürdü bu ama herkesin bünyesi farklı annemde 1 seneden fazla kaldı spiral çıkarana kadar gün aşırı bazen haftada bir hep lekelenmesi sürdü yani herkeste aynı olmuyır
Spiralliyim reglim gecikti test yaptım negatif sizce gebelik varmıdır