Kızlar sizin kaynanalariniz da sürekli böyle mi. Sanki ben hiç cocuklarima bakamıyorum. Birtek o ve kızı bakıyor en mükemmel o sürekli benim anneligimi eleştiriyor. Sürekli bana bir laf sokma çabası. Çocuklarla ilgili sunu şöyle yap bunu böyle yap. Sizinkilerde de var mı böyle şeyler artık bunaliyorum. Biyerde patlayacagim. Sürekli sen şöylesin aman dikkat et yani aslinda öyle de değilim cevremdeki herkeste cocuklara ne kadar güzel baktigimla ilgili konusur ama bu sürekli böyle artık ağlayacağım.

duygusalkiz benim kaynanam da öyle karışıyor sırtına yelek giydir ayağına çorap giydir çocuk acıkmış uykusu gelmiş ama benim kaynanam kötülüğüne yada kötü anneymişim imajı vermiyor. Aynı evde yaşıyoruz evin işi bende oğlanla kaynanam ilgileniyor. Sağolsun sabah erkenden uyanırsa sesini duysun oğlanın alır bakar ben uyurum çocuk durmayınca çağırır beni aynı evde mi yaşıyorsunuz siz

duygusalkiz öneri verir şöyle yapardık biz falan diye ben de artık yapılmıyor onlar doktorlar bunu öneriyor diyorum “e doğrudur tabi” diye geçiyor öyle ciddi değil çok şükür. Allah yardımcınız olsun.

duygusalkiz benim kaynanam kadar olamaz emin ol ne konuşma uslubu bilir ne lafın nereye gittiğini bilir sürekli torunlarını birbiriyle kıyaslarr , Çocuğun ayağı çizilse Sanki dünyanın en kötü annesimişiz gibi davranır

Yani kadın öyle bir kadın ki o kadar cahil ve arsız ki doktor söyledi diyorum mesela doktor ne biliyor ki diyor doktor ne anlar diyor 🤣🤣🤣🤣 İşte böyle bir kayınvalidem var siz düşünün ama çok şükür ki ben görüşmüyorum fazla

duygusalkiz şöyle der aman düşer işte dikkat edin kaybolur. Kötülüğüne ve ya beni yerecek bi anlamda oldugunu hissetsem agzının payını alır.

duygusalkiz aynı benim kv hep torunlarını birbirleriyle kıyanlar kızlarının çocuğuyla benim çocuklarımı hep kıyaslar bende nefret ediyorum kıyasladığı zaman

duygusalkiz ay bi kulagimdan girer digerinden cikar cidden hic gelemem böyle seylere. Sen kendi cocuklarini büyütmüssün buda benim cocugum bende istedigim gibi büyütürüm cok özlediysen cocuk büyütmeyi sende yap bi tane benimkine arkadas olur hem derdim.
          Ve bide kötü huyum var o bana misal biseyi diretiyorsa söyle yap diye ben inadina tersini yaparim😈 hem sen niye agliyorsun lafini ver gerisini o düsünsün 🤷🏻‍♀️

Moonlight_ bende öyle yapıyorum ya umursamamazlığa veriyorum yada cevabını verip susturuyorum🤣

ayazz hayır ayrı evle deyiş telefondan bile laf söyler

biricik46 kendi yaptıklarını da görüyorum gerçekten eşim dışında diğerlerinin huyları vs çok değişik