duygusalkiz niye susuyorsun ki ne gerekiyorsa onu konus
Bn Yeni doğum yaptım daha doğru iki aylık oldu bebeğim bir kere kahvaltıya çağırdım kucağına verdim sevsin diye geldim çocuğa yoğurt vermiş verme dedim bir kere güzel bir dille bir kere yine onlara çıktık üst kata baktım yine birseyelr vermiş çocuk ağzını oynatıp duruyor yine söyledim
İki gün önce de tahin pekmez karıştırdım büyük kızım seviyor diye ondan vermiş bir çay kaşığı çocuk yalandı sevdi diye bir daha vermeye çabalıyor bağırdım çağırdım bu arada bebek zaten emmiyo mamayı zor iciriyorum yanı açlıktan ölecek anca öyle zar zor besleniyor birde tutup onları veriyor bn su bile vermiyorum 6 aylık olana kadar ne yapmaya çalışıyorsun vs diye çıkmıştım ben çocuklarıma veriyorum zaten birşey olmaz falan dedi o zmn git doğur bir tane daha onalra ver dedim birde biz alt üst oturuyoruz diye ben isim olduğundan bir iki saat ona bırakıp hastane işleri vs hallediyordm artık sana hiçbir şekilde güvenmem dedim daha bana görümcem gelip yenge annem pekmez verdi verme dedim dinlemedi sen git oraya otur bn getirirm çayı dedi o demeze bellki görmeden yine verirdi valla bazen cikisip haddini bildirmekte gerekiyor her zaman büyük diye susulmaz saygıyı yaşımdan büyük olana değil başı başımdan büyük olana gösteririm diye bir söz var gerekli olan yerde bağır çağır