kurabiyevarsimitvar lolopoo sen olmasaydın dönüşte belki de illa beni de götür diyecekti yalnız geleceklerdi çok iyi yapmışsın gitmekle
lolopoo kurabiyevarsimitvar bencede çok iyi yaptım yerini bildi en azından bundan sonra kimseye o şekilde davranamaz. Umarım
lolopoo Bahtsizbedevi_ sessiz149 lgrth firdevskartal kurabiyevarsimitvar Kızlar şu üstteki postu açmıştım hatırlarsanız.. o kız eşimin çalıştığı yere atandı aşırı sinirim bozuk neyseki eşime güveniyorum
Bahtsizbedevi_ lolopoo sonuç istediğin gibi olmuş işte canım en güzeli için vicdanın rahat olsun olması gereken buydu öyle oldu deyip vicdanını rahat tut
sessiz149 lolopoo cok iyi yapmışsın gitmekle bı nevi gözdağı vermiş oldun ve oda anladı yoksa hem senin hem eşinin numarasini silmezdi
lgrth lolopoo çok sinir bozucu gerçekten eşinden eminsen içini ferah tut huzursuzluk çıkmasın ama gözünü de asla ayırma 😅
Bahtsizbedevi_ lolopoo çok sinir bozucu gerçekten ama eğer eşine güveniyorsan sorun yok demektir arada yine gider göz dağı verirsin salak değilse anlar zaten😂