Kızlar eşim yarın iş için şehir değiştirmesi gerekiyor yarın gidecek çarşamba akşama doğru gelecek gittiği yerede aynı firmadan bi kız ve bi erkek daha gidecek erkek olan evli kız bekar normalde bişe demem ama kız o kadar sinir bozucu ki mesela aradı atıyorum eşimin adı Ayna olsun Aynaaaa napıyorsunnn diye kıvırtarak konuşuyor farklı şubeler ama ortak wp gurubu var ordan açılış oldukları yada kapanış oldukları zaman belli oluyor eşim evde uyuyoruz arıyor mağazadamısın yaa mesaj atıyor mesela Aynaaa şuna bakarmısın vs eşim hiç sevmez bu tipleri uzak durmaya çalışıyor ama bazende mecbur açıyor telefonu geçen ağzını yayarak konuştuğunu duyunca açmıcaksın bidaha dedim kız bugün yine aradı açmadı neyse diğer adamla konuştu eşim kız seni arıyormuş açmıyormuşsun dedi eşimde uyuyodum mu bişe dedi niye ne açacam o salağın telefonunu demedin dedim ona ne deyim aşkım dedi şimdi eşimin işi o şehirde 14:00 de kızın işide 14:30 da bu mal kız gelip birlikte yemek yiyelim oturalım falan dicekler eminim hatta birlikte dönelim diyecekler eşimde aşırı sessiz bi hakkını savunamaz ben götüremem demez yani eminim birlikte dönerler ben öyle olmasını istemiyorum eşim bana sende gel diyor ama benim bebiş de çok huysuz biraz ateşide çıkıyor gitmezsemde evde stresten duramıcam sizce ne yapmalıyım 4 saatlik falan yoll sürüyor akıl verinnnn…. Please…..