duo Erkekler düz mantıktır, detaya girmeden basit düşünürler. Her inkarın başı arkadaşım yapmış arkadaşım bakmıştır. Kadınlar detaycı varlıklar olduğu için bu yalan asla inandırıcı gelmez. Nasıl bir algoritmaymış bu arkadaşının telefonundan baktığını algılıyor da sizin keşfetinize düşüyor. Eşim her gün yanımda futbol sayfalarında gezer bir tane spor gönderisi benim keşfetime düşmez. Sadece baktığım iki üç defa izlediğim veya araştırdığım şeyle ilgili paylaşımlar keşfetimde görünür.
Yeni evli de olsanız, on yıllık evli de olsanız bir erkeğin bekarken böyle alışkanlıkları olsa bile evlendiğinde bırakması gerekir. Aksi takdirde hem manevi hem duygusal açıdan evlilik bağı oluşmaz. Böyle ömür boyu güven problemi yaşarsınız. Bunları yapan bir erkek de bana güvenmiyorsun diye duygu sömürüsü yapmasın bir zahmet. Güven kırıcı malzeme vermese kimsenin zihnine şüphe düşmez.
Mastürbasyon konusuna gelince eşinizin istememesi normal. Günah boyutunu geçtim ilişkide partnerinizden haz duymamanıza sebep olur. Çünkü kendi kendinizi tatmin etmeye alışırsınız ve eşinize gerek duymamaya başlarsınız. Orgazm olduğunuzda ise pelvik kaslarınız kasıldığından eşinizle birliktelik daha can acıtıcı olur. Yani tatmin etmek yerine uyuşturan kremler, kayganlaştırıcılar denemeniz daha mantıklı olur alışıp adapte olana kadar. En azından bu süreci tek başınıza değil eşinizle beraber aranıza soğukluk girmeden aşmaya çalışmış olursunuz. Emla krem kuzenime doktor önermişti sizinle aynı şikayetten gittiğinde. Faydasını görmüş sizde araştırın derim.