Avakadobuu sanslikralice zara golden decade seksi bı koku diyorlar librenin muadiliymiş bnde onu almayı düşünüyorum alan varsa yorum yaparsa sevinirim notalrına bak beğeneceğin kokularsa al
sanslikralice berenmiss aşkım femmeyi yıllar önce kullandım hatta kaç şişe bitirdim bilmiyorum ama klasik beyaz şişedeydi daha sonra şişesi değişmiş almadan önce kokladım benim kullandığımla alakası yoktu o yüzden femmeyi eledim diğer dediğine de bakıyorum hemen
berenmiss sanslikralice diğer dediğimin adını yanlış yazmış olabilirim aşkım red temptation muş adı arkadaşım kullanıyor onu kadın kadın kokuyor etkileyici bendeki bitsin bende alacam ondan
sanslikralice berenmiss evet red tempration bunu da çok övüyorlar stok tükenmişti bakalım güncellenirse alalım❤️
Avakadobuu sanslikralice bande baktım ama hangisi çok çeşidi var gibi sizin degiğiniz tam hangisi oluyor
sanslikralice Avakadobuu canım red tempration, amber fusion güzel ama indirimde değil ya 😭 ben indirim den violette blossom alacağım sanırım
sanslikralice hunili_mom tuberose summer olarak pembe şişe çıkıyor kullandığın o mu canım nasıl bi koku bi de tarif edebilir misin 🫢