Zar zor bir iş buldu. Ama annem hala bana baskı yspiyor evlen diye. En son bana eğer evlenmezsen. Bu taciz olayini babana anlatırım babanda gider o adamı öldürür. Katil olur , kardeşin ben ortada kalırız. Senin adın çıkar kardeşinin adi çıkar. Dedi beni zorla evlendirdi. 18 yaşındaydım.
Hikayem
Şimdi ki aklım olsa asla boyun egmezdim. Sevdiğim çocuktan ayrıldım hemen Nisan yaptık 8 ay sonra evlendik. Benim düğünüme geldi. Uzaktan bana baktı gitti. Ah diyorum keşke orda elimden tutup goturseydi. Ona yaşadıklarımı anlatamadim çünkü hani mahalle reisleri olurya bilir misiniz abi derler hep buda o tiptendi asla korkusu yoktu çevresi coktu.
Annemde bunu bildiği için ona anlatırsan o çocuğunda hayatını ksrartirsin dedi. Söyleyemedim. Evlendim 2 ay sonra haberini aldım evlendiğini kabullenememis. Aklını yitirme derecesine gelmiş hastane de tedavi görüyormuş. Bu sürede onu yalnız bırakamadım aradım, konuştum , yanına gittim evet rvliyken yaptım Belkıs dogru değil ama mecburdum benim yüzümden bu hale geldi.
Duzeldikten sonra iletişimini kestim annesiyle hep konuştum. 2 sene sonra kansere yakalandığını öğrendim yine yanında oldum tedavi sürecinde. Çok şükür onu da atlattı. Annesine anlattım yaşadığım her şeyi abla nolur al bunu götür buralardan burası ona iyi gelmiyor beni unutmasi lazım , böyle çok zor oluyor dedim. Memleketlerine taşındılar. Bende eşimi ikna edip başka şehire taşındık. Çünkü hep o sokaklarda anılarımız vardı. Velhasıl benim hikayem bu. Çok şükür zorla evlendim ama eşim çok iyi birisi.
Ama çok pişmanım korkup anneme boyun eğdim benim yüzümden o neler yaşadı. Kendimi hiç affetmiyorum. 1 ay önce falan eşim gece yoktu onu aradım merak ettim yada şeytan dürttü. Bilmiyorum. Hayattan o kadsr soğumuş ki saç sakal hep birbirine girmiş 5 dakika konuşup kapattım bir dahs da aramadım. Siz siz olun çocuklarınızin arkasında olun lütfen 💕
Toplu yazamadım kabul etmedi o yüzden parça parça yazdim
Ortasekerlikahve ahh canım. Çok üzüldüm ya. Bazı şerefsizlerin uckuru yüzünden kızların hayatları mahvoluyo. Ama çok şükür ki eşin iyi biriymiş. Buna sevindim. Hep mutlu olun inş. Okurken duygulanmadim değil.😓Allah yardımcın olsn inş 🌼
Ortasekerlikahve çok zor gerçekten, peki annen eşine söyledi mi taciz durumunu ve o adama noldu ne yapıyor hesap sormadnz mı
Miniks hayır canım annem ben dışında kimse bilmiyor oda oncocugun annesi hariç bizim aile bilmiyor hesap sormadı tabi ki sessizce o evden taşındık en çokta bu zoruma gidiyor
Ortasekerlikahve of çok üzüldüm hikayene,umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz eşinle. O eski sevgiline de acayip üzüldüm ,hiçbir suçu yokken bunları yaşamış, sende öyle. Şuan annenle nasılsınız , eşin ,hastayken falan eski sevgilinin yanında olmana nasıl tepki verdi merak ediyorum
Ortasekerlikahve olan olmuş kuzum, artık geriye dönüp düşünmenin keşke demenin sana bir faydası olmayacak. Allah yardımcısı olsun o arkadaşınında. Sende artık geçmişti geçmişte bırakıp geleceğine bakmalısın. Umarım hayat bundan Sonra karşına hep iyi insanlar çıkarır 💜
Ortasekerlikahve Bunları okurken içimi sızladı🥺Allah acil şifalar versin onada.Allah seninde yardımcın olsun.Sana bu kötülüğü yapan kişinide Allah bildiği gibi yapsın şerefsiz.Çok şükür şimdi ki eşin iyi biri.Hep mutlu olun sizde.Oda mutlu olsun inşAllah🙏
Nietzsche eşim bilmiyordu canım ne benim yaşadıklarımı ne onu , nede yanımda oldugumu
Panda inşallah canım o kadar istiyorum ki onunda mutlu olmasını , yuva kurup çocuklarının olmasini
Frenchoje artık öyle yaptım canım tamamen sildim hayatımdan artık çocuklarımı eşimi dusunmrm gerekiyor. Onunla konuştukça eşimden uzak duruyorum oda etkileniyor bunu yapamam eşime onunda bir suçu yok
Nietzsche annemle çok iyi değilim bu durumdan dolayı ama kimse anlamasın diye konuşuyorum mecbur
Ortasekerlikahve İnşAllah öyle olur Allah gönlüne göre versin.
Ortasekerlikahve annende bunun vebalini öder elbet ,sen hayatına bak canım .
Nietzsche umarım o adamın da anneminde öbür tarafts iki elim yakasında olacak