Merhaba kızlar.
Ben 12 yaşlarında üst komşumuz tarafından tacize uğradım. 1 yaşından beri aynı binada oturduk aile apartmanlarıydi. Tek biz yabanciydik. Ellerinde büyüdüm torunu yaşındaydım. Şerefsiz yüzünden hep annem tarafından dışlandim.
Hikayem
Daha 12 yaşındayım bana sen kuyruk sallamasan o adam sana bunları yapmazdı dedi. Çok zor şeyler yaşadım. Neyse okulu bıraktım çalışmaya başladım. Sonra birini sevdim oda beni çok sevdi. Ailesiyle tanıştım. 4 sene beraber olduk. Sürekli onlara gittim ettim vs. Bu arada 4 sene içinde bir kez bile elimi tutmadı. Öyle sevdi beni.
Daha sonra kaynanam bana görücü geldi. Beni gördü beğendi sonra oğluyla yani eşimle geldi. Bu arada uzaktan akrabayiz. Ben anneme babama istemediğimi söyledim. Sevdiğim çocuğun işi yoktu 5 kardeşleri en büyüğü buydu. Babası hastaydı çalışmıyordu maddi durumları çok kötüydü. İşe gir çalış bak annem beni evlendirmek istiyor sana vermezler işin yok dedim.
Zar zor bir iş buldu. Ama annem hala bana baskı yspiyor evlen diye. En son bana eğer evlenmezsen. Bu taciz olayini babana anlatırım babanda gider o adamı öldürür. Katil olur , kardeşin ben ortada kalırız. Senin adın çıkar kardeşinin adi çıkar. Dedi beni zorla evlendirdi. 18 yaşındaydım.
Şimdi ki aklım olsa asla boyun egmezdim. Sevdiğim çocuktan ayrıldım hemen Nisan yaptık 8 ay sonra evlendik. Benim düğünüme geldi. Uzaktan bana baktı gitti. Ah diyorum keşke orda elimden tutup goturseydi. Ona yaşadıklarımı anlatamadim çünkü hani mahalle reisleri olurya bilir misiniz abi derler hep buda o tiptendi asla korkusu yoktu çevresi coktu.
Annemde bunu bildiği için ona anlatırsan o çocuğunda hayatını ksrartirsin dedi. Söyleyemedim. Evlendim 2 ay sonra haberini aldım evlendiğini kabullenememis. Aklını yitirme derecesine gelmiş hastane de tedavi görüyormuş. Bu sürede onu yalnız bırakamadım aradım, konuştum , yanına gittim evet rvliyken yaptım Belkıs dogru değil ama mecburdum benim yüzümden bu hale geldi.
Duzeldikten sonra iletişimini kestim annesiyle hep konuştum. 2 sene sonra kansere yakalandığını öğrendim yine yanında oldum tedavi sürecinde. Çok şükür onu da atlattı. Annesine anlattım yaşadığım her şeyi abla nolur al bunu götür buralardan burası ona iyi gelmiyor beni unutmasi lazım , böyle çok zor oluyor dedim. Memleketlerine taşındılar. Bende eşimi ikna edip başka şehire taşındık. Çünkü hep o sokaklarda anılarımız vardı. Velhasıl benim hikayem bu. Çok şükür zorla evlendim ama eşim çok iyi birisi.
Ama çok pişmanım korkup anneme boyun eğdim benim yüzümden o neler yaşadı. Kendimi hiç affetmiyorum. 1 ay önce falan eşim gece yoktu onu aradım merak ettim yada şeytan dürttü. Bilmiyorum. Hayattan o kadsr soğumuş ki saç sakal hep birbirine girmiş 5 dakika konuşup kapattım bir dahs da aramadım. Siz siz olun çocuklarınızin arkasında olun lütfen 💕
Toplu yazamadım kabul etmedi o yüzden parça parça yazdim
Ortasekerlikahve ahh canım. Çok üzüldüm ya. Bazı şerefsizlerin uckuru yüzünden kızların hayatları mahvoluyo. Ama çok şükür ki eşin iyi biriymiş. Buna sevindim. Hep mutlu olun inş. Okurken duygulanmadim değil.😓Allah yardımcın olsn inş 🌼
Ortasekerlikahve çok zor gerçekten, peki annen eşine söyledi mi taciz durumunu ve o adama noldu ne yapıyor hesap sormadnz mı
Miniks hayır canım annem ben dışında kimse bilmiyor oda oncocugun annesi hariç bizim aile bilmiyor hesap sormadı tabi ki sessizce o evden taşındık en çokta bu zoruma gidiyor
Ortasekerlikahve of çok üzüldüm hikayene,umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz eşinle. O eski sevgiline de acayip üzüldüm ,hiçbir suçu yokken bunları yaşamış, sende öyle. Şuan annenle nasılsınız , eşin ,hastayken falan eski sevgilinin yanında olmana nasıl tepki verdi merak ediyorum
Ortasekerlikahve olan olmuş kuzum, artık geriye dönüp düşünmenin keşke demenin sana bir faydası olmayacak. Allah yardımcısı olsun o arkadaşınında. Sende artık geçmişti geçmişte bırakıp geleceğine bakmalısın. Umarım hayat bundan Sonra karşına hep iyi insanlar çıkarır 💜
Ortasekerlikahve Bunları okurken içimi sızladı🥺Allah acil şifalar versin onada.Allah seninde yardımcın olsun.Sana bu kötülüğü yapan kişinide Allah bildiği gibi yapsın şerefsiz.Çok şükür şimdi ki eşin iyi biri.Hep mutlu olun sizde.Oda mutlu olsun inşAllah🙏
Nietzsche eşim bilmiyordu canım ne benim yaşadıklarımı ne onu , nede yanımda oldugumu
Panda inşallah canım o kadar istiyorum ki onunda mutlu olmasını , yuva kurup çocuklarının olmasini
Frenchoje artık öyle yaptım canım tamamen sildim hayatımdan artık çocuklarımı eşimi dusunmrm gerekiyor. Onunla konuştukça eşimden uzak duruyorum oda etkileniyor bunu yapamam eşime onunda bir suçu yok
Nietzsche annemle çok iyi değilim bu durumdan dolayı ama kimse anlamasın diye konuşuyorum mecbur
Ortasekerlikahve İnşAllah öyle olur Allah gönlüne göre versin.
Ortasekerlikahve annende bunun vebalini öder elbet ,sen hayatına bak canım .
Nietzsche umarım o adamın da anneminde öbür tarafts iki elim yakasında olacak
Ortasekerlikahve çok üzüldüm canm. Öyle tacizli şerefsizler yüzüne senin gibi çogu çocuğun hayatı kararıya. Çocuklarımız naparlarsa yapsınlar hep yanında olalım
Ortasekerlikahve eşinizin haberi yokken nasıl gidip görüştünüz üzüldüm hikayenize eşinize başka şehire taşınalım diye nasıl ikna ettiniz
Naberbenz sürekli hergun gitmedim tabi ki eşim evde yokken hafta bir gittim onun dışında eşim zaten Ankara’ya gitmek istiyordu ama net değildi teyzeleri orda birgün ziyarete gittik gezince karar verdik taşındık
Canemin_1 kesinlikle oyle bizlerin ne suçu var anne baba olarak yanlarında olmalıyız diyorum ya 12 yaşındayım o adamı ben ayartmisim
Ortasekerlikahve çok üzüldüm😔 keşke ama keşke… aşk gerçekten cesaret ister.
Ortasekerlikahve canım çok özür dileyerek soruyorum . Seni taciz eden o pislik ne kadar ileri gitti ki? Tecavüz mü etti o yüzden mi evlendirildin bu şekilde zorla?
Delimiyimneyim64 hayır canım tecavüz etmedi ama edecekti beni bahaneyle evine çağırdı sonra kucağına iturdum dokunmaya kalktı ben kaçarken beni tuttu kapıyı kilitledi kapının yanında masa vardı meyve yiyormuş ben gelmeden önce bira şişeleri vardı beni kapıda sıkıştırıp saldırınca bıçağı aldım bıçağı görünce uzaklaştı beni birakmazsan kendi mi öldürürüm dedim öyle birakmisti
Ortasekerlikahve şerefsiz it inşallah layığını bulmuştur. Annen de büyük yanlş yapmış ama olan olmuş artık çok şükür şimdi eşin iyi biriymiş ☺️
Delimiyimneyim64 evet öyle oldu iyi ki eşim iyi birisi o yönden çok şanslıyım. Artık geçmişe sünger çekmem gerekiyor çocuklarım için eşim için.
Ortasekerlikahve 12 yaşında birçocuk ayartmayj nereden bilsin ya
Ortasekerlikahve kusura bakma ama annen tam bir ruhsuz caniymiş, insan evladına nasıl kıyar anlamam mümkün değil benim evladıma dokunanı ellerimle liğme liğme ederim. O anneye anne denmez. Silerdim hayatımdan.
Canemin_1 bilmez ama annem bana hep öyle muamele etti
Leondarling maalesef beni korumadi aman adın cikmasin diye kimseye soylemedi babam bile bilmiyor. Hayatımdan silemiyorum silsem eşim ailesi niye konuşmuyorsun diyecek onlara da laf vermek istemiyorum
Ortasekerlikahve Yaa gerçekten çok üzüldüm.Bende sevdiğimle evlenemedim 5 yıl oldu evlrneli hala çıkmıyor aklımdan öyle özlem öyle hasret varki icimde geçmiyor😔.Keşge sevdiklerimizle evlene bilseydik.Bak sen şanslısın bir konuda istediğin zaman konuşabiliyorsun konuşmuşsun.Ama ben 5 yıldr görmedim onu konuşamadım.Bazen diyorum keşge uzaktanda olsa bi kere görebilsem🙁.Tam 7 yıl sevgili olduk.
Zeynep_ istediğim zaman konuşurum evet ama hasta olduğu için konuştum onun dışında ne o beni arar ne ben onu sadece 1 kere aradım . Siz neden evlenemediniz
Ortasekerlikahve Benimde ailem onun ailesini sevmedi😔.Babam benim nefesim sevdiğim de dünyamdı ama ben nefesimi seçtim.Çünki nefesiz yaşayamam diye düşündm.Ama şimdi dünyam yok😓.Nefesim var ama ben sanki cehenemde yaşıyorum çünki dünyam yok benim.Bilmem anlata bildimmi🙁.Öyle özlem öyle hasret doluyumki.5 yıldr geçmedi😢.
Yazını şimdi okuyabildim. Bir anne evladına bunu nasıl yapar aklım hafsalam almıyor. Doğurmakla ana olunmuyor lafının ne kadar doğru olduğunu anladım bir kez daha. Sende hiç bir suç yok kendini hiç suçlama. Vefalı bir insanmışsın eski sevgilinin yanında olmuşsun. Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün. Anneni de sana muhtaç etsin… başka da bir şey demiyorum. 😠