Ortasekerlikahve çok zor gerçekten, peki annen eşine söyledi mi taciz durumunu ve o adama noldu ne yapıyor hesap sormadnz mı
Hikayem
Miniks hayır canım annem ben dışında kimse bilmiyor oda oncocugun annesi hariç bizim aile bilmiyor hesap sormadı tabi ki sessizce o evden taşındık en çokta bu zoruma gidiyor
Ortasekerlikahve of çok üzüldüm hikayene,umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz eşinle. O eski sevgiline de acayip üzüldüm ,hiçbir suçu yokken bunları yaşamış, sende öyle. Şuan annenle nasılsınız , eşin ,hastayken falan eski sevgilinin yanında olmana nasıl tepki verdi merak ediyorum
Ortasekerlikahve olan olmuş kuzum, artık geriye dönüp düşünmenin keşke demenin sana bir faydası olmayacak. Allah yardımcısı olsun o arkadaşınında. Sende artık geçmişti geçmişte bırakıp geleceğine bakmalısın. Umarım hayat bundan Sonra karşına hep iyi insanlar çıkarır 💜
Ortasekerlikahve Bunları okurken içimi sızladı🥺Allah acil şifalar versin onada.Allah seninde yardımcın olsun.Sana bu kötülüğü yapan kişinide Allah bildiği gibi yapsın şerefsiz.Çok şükür şimdi ki eşin iyi biri.Hep mutlu olun sizde.Oda mutlu olsun inşAllah🙏
Nietzsche eşim bilmiyordu canım ne benim yaşadıklarımı ne onu , nede yanımda oldugumu
Panda inşallah canım o kadar istiyorum ki onunda mutlu olmasını , yuva kurup çocuklarının olmasini
Frenchoje artık öyle yaptım canım tamamen sildim hayatımdan artık çocuklarımı eşimi dusunmrm gerekiyor. Onunla konuştukça eşimden uzak duruyorum oda etkileniyor bunu yapamam eşime onunda bir suçu yok
Nietzsche annemle çok iyi değilim bu durumdan dolayı ama kimse anlamasın diye konuşuyorum mecbur
Ortasekerlikahve İnşAllah öyle olur Allah gönlüne göre versin.
Ortasekerlikahve annende bunun vebalini öder elbet ,sen hayatına bak canım .
Nietzsche umarım o adamın da anneminde öbür tarafts iki elim yakasında olacak
Ortasekerlikahve çok üzüldüm canm. Öyle tacizli şerefsizler yüzüne senin gibi çogu çocuğun hayatı kararıya. Çocuklarımız naparlarsa yapsınlar hep yanında olalım
Ortasekerlikahve eşinizin haberi yokken nasıl gidip görüştünüz üzüldüm hikayenize eşinize başka şehire taşınalım diye nasıl ikna ettiniz
Naberbenz sürekli hergun gitmedim tabi ki eşim evde yokken hafta bir gittim onun dışında eşim zaten Ankara’ya gitmek istiyordu ama net değildi teyzeleri orda birgün ziyarete gittik gezince karar verdik taşındık
Canemin_1 kesinlikle oyle bizlerin ne suçu var anne baba olarak yanlarında olmalıyız diyorum ya 12 yaşındayım o adamı ben ayartmisim
Ortasekerlikahve çok üzüldüm😔 keşke ama keşke… aşk gerçekten cesaret ister.
Ortasekerlikahve canım çok özür dileyerek soruyorum . Seni taciz eden o pislik ne kadar ileri gitti ki? Tecavüz mü etti o yüzden mi evlendirildin bu şekilde zorla?
Delimiyimneyim64 hayır canım tecavüz etmedi ama edecekti beni bahaneyle evine çağırdı sonra kucağına iturdum dokunmaya kalktı ben kaçarken beni tuttu kapıyı kilitledi kapının yanında masa vardı meyve yiyormuş ben gelmeden önce bira şişeleri vardı beni kapıda sıkıştırıp saldırınca bıçağı aldım bıçağı görünce uzaklaştı beni birakmazsan kendi mi öldürürüm dedim öyle birakmisti