Pembekoala_ hayır ben 12 yaşındaydım o ise 55 60 arası . 1 yaşından beri aynı binaydik ellerinde büyüdüm. Annem babam çalışır ben kardeşime bakardım durumumuz hiç yoktu o binadaki herkes bize para verirdi yardım amaçlı buda sürekli beni sıkıştırır verirdi ama anlamazdım bir gün evde kimse yokken geldi bilgisarin sesi açılmıyor açar mısın dedi bende yemek yiyorum amca bitsin gelirim dedim sonra çıktım bu ara da bina da ki herkes çalışır kimse yok neyse açtı kapıyı üstünde atlet ve baksir vardı kapının yanında yemek masaları var meyve yiyor bira iciyordu neyse girdim bilgisayara bakmaya beni kucağına oturttu yine anlamadım sonra bacaklarıma kalçama dokunmaya göğsüme dokunmaya başlayınca hemen kalktım ben gidiyorum olmadı dedim benden önce kapıya kostu kapıyı kilitledi kapıya sıkıştırdı beni ben ağlamaya başladım beni bırak diye bırakmadı masada bıçak vardı aldım kolunu çizdi sonra geri çekildi beni birakmazsan kendimi oldururum dedim bağırmaya başladım o sırada binanın kapısı açıldı ağzımı kapatti kim geldiyse artık o çıkınca kimseye söyleme diye söz verdirtti ben sadece seni seviyorum amcanın ben senin dedi öyle kacmistim