SuVeAtes Şittttt kızlarrrrrr 😂😂 bana acil öneri kullandığınız yada duyduğunuz ne marka var eczaneden alabileceğim. Geciktirici ve istek arttırıcı eşim için kendisi istedi 😂 dedim bizim istekler yetmez mi daha olsun diyor araştırdım burdan da içime sinen olmadı. Acil durum alarmı gitmeden alayım dursun kenarda erkek için yazarken kadın için olan da atabilirsiniz😁😁
karamelek21 SuVeAtes varsa efsanevi bir urun bende beklemede kalim☺️ tatil gunlerini biraz daha atesli uzun gecirelim😂😂
tazeann SuVeAtes bizde arıyoruz böyle bir şey eşim ben halleficem dedi ama bende araştırayım evlilik yıldönümüze 1 ay kaldı özel olsun istiyoruz 😂😁
SuVeAtes Istek arttırıcı epimedyumlu damla Love Women Damla Geciktirici aurex krem Internetten yaptığım araştırma sonucu bunları buldum şimdilik eczanede olur olmaz birden fazla marka ürün gerekli
Siyahbeyaz_ SuVeAtes ilerde kendime isteyecem doğumdan bu yana sıfır istek sevişme isteği öpüşme isteği bile yok üç ay olacak neredeyse
SuVeAtes tazeann Bilen tecrübe edenler yazar inşallah da Siyahbeyaz_ bize rahatlarız kafamız rahat olur geceler daha ateşli olur. Valla sabırsızlıkla bekliyorum cevapları
SuVeAtes kurabiyevarsimitvar içlerinde sağlık bakanlığı onaylı ve tarım ve orman bakanlığı ürünler var tabi bunların orjinalini almak çok önemli, maalesef piyasada sahte ürün çok
SuVeAtes ervamomss Evet buldum istediğim gibi ama denemeden yazmak doğru olur mu bilemedim kurabiyevarsimitvar