SuVeAtes kurabiyevarsimitvar içlerinde sağlık bakanlığı onaylı ve tarım ve orman bakanlığı ürünler var tabi bunların orjinalini almak çok önemli, maalesef piyasada sahte ürün çok
SuVeAtes ervamomss Evet buldum istediğim gibi ama denemeden yazmak doğru olur mu bilemedim kurabiyevarsimitvar
SuVeAtes Avakadobuu 🤣🤣 bu hafta sonu anca o zamana dönüş 😁 birde aldıklarımdan biri 36 saat etkili hatta haftasonu hapı diyorlar. Tamda işime yarayan zaman 😁😁
SuVeAtes tazeann Hap erkek için, kadın için damla aldım ben kendime 😁😁 double yaşayalım bakalım bu sefer, damla olmazsa spreylerden var vajinaya uygulanan onları kullanabilirsin .
kimsinsen Siyahbeyaz_ dikişlerim fazlamı bilemiyorum ama yeni yeni dokunabiliyorum ameliyat yerine öncesinden çok hassastı dokunmak dokundurmak istemiyodum
SuVeAtes tazeann Al kullan valla bakalım bizde neler olacak, eğer ki güzel olursa post acarım mutlaka haftasonu, en azından araştıran kişilere fayda olur. Forumda bölünme kararsızlık var postlarda doğru düzgün bilgi yok. Belki faydam olur diğerlerine