firdevskartal hayatsevinceguzell oğlumun sütü bırakmasını bekliyorum. O bıraksın ben işe gidicem paramı kazancam öyle boşucam şuan param yok oğluma bakcağım bir maddi şey yok maalesef
firdevskartal Bubenimoykumm oraya yakın cafe var eğer gitcem derse ben de “ Tamam ben de o cafede akşama kadar beklicem abin indiğinde sen 1 dk geç inersen o evi de başınıza yıkarım” dicem
papatyakadin firdevskartal kusura bakmayın önceki olayları bilmiyorum neden hâlâ evlisiniz bu olaylarda da eşiniz ve ailesi nasıl bı arsızlık yüzsüzlük eşinizin annesi abisi de mi biliyo nasıl yüz yüze gelebiliyolar
firdevskartal papatyakadin kaynanam kayınbabam midesi geniş kaynım ulu gavat suçlu ben öldüm kötü gelin benim 🤣
papatyakadin firdevskartal ay gerçekten mi yaa Allah size sabır versin inşallah hemen kurtulursunuz tez zamanda
belladonna firdevskartal Eşinin ailesindeki genişlik Konya ovasında yok. Evi de yıksan kıskandı da yıktı derler. İnşallah dediklerini yapar, kendine güzel bir hayat kurarsın.
firdevskartal belladonna yapıcam yapıcam. Şuan gitsem maddi manevi bir destek yok ama oğlumu büyütüp meme bıraktırınca herşeyi yapcam kurtulcam
hayatsevinceguzell firdevskartal E büyükmüş oğlun her yemeği yiyebilir artık bikaç aya sütten kesilir zaten sende yolunu çizersın Allah yardımcın olsun canımm