firdevskartal
S..fsiz diye bahsettiğiniz adamı neden dizginlemek istiyorsunuz net bir şekilde ayrılmak istediğiniz birinin ne yaptığını neden bu kadar umursuyorsunuz sonuçta bu adam 7.24 sizin yanınızda değildir yapmak istediğini de her halükarda yapıyordur zaten boşanmayı bu kadar isterken diğer bir yandan da bu kadar sahiplenmeniz normal değil eşinize karşı duygularınızı gözden geçirin derim bebeğim var gidemiyorum demişsiniz sizin şu anda düşünmeniz gereken tek şey bebeğiniz ve kendiniz için kuracağınız geleceğin adımlarını atmak olmalı cafe köşelerinde kendinizi ve bebeğinizi öyle bir adam için helak etmeyi düşünmeniz hala onu sevdiğinizin ve bunuda kendinize itiraf edememenizin belirtisi bu kadar yoğun nefretle anlattığınız adamı herdaim takip ve kontrol etme peşinde görüyorum sizi bu post dışında bir iki posta da denk geldim ve yine buna benzer takip ve kontrol amaçlı sorular vardı.. Siz eşinizden boşanmama sebebini bebeğinize ve maddi imkanlara bağlıyorsunuz kendinizi böyle rahatlatiyorsunuz ama kendinize bile itiraf edemediğiniz bir sevgi ve muhabbet var içinizde eşinize karşı ve onu hala çok kıskanıyorsunuz hemde evi başına yıkacak kadar büyük bir aşk var içinizde lütfen önce bunu kabul edip bu durumdan kendinizi soyutlandırın duygularınızı kendinizden bile sakladığınız sürece içinde bulunduğunuz bu saçma durumlardan kurtulamazsınız ve kendinizi ruhen bedenen çok yıpratırsınız. 🙏🏻♥️