firdevskartal bacım allah askına sence yengesiyle aşna fişne peşinde olan adamın oğlu karısı umrundamıdır?? Bilemiyorum benim düşüncem aldatmak illa biriyle soyunup sevişmek değildir, eğer eşim beni kaybedeceğini bile bile birine karşı niyeti bozduysa, düşündüyse bu bile aldatmadır benim için cümle gözden çıkarılmışım.. dost acı söyler adam seni umursamıyor ki çocuguma bakayımda karımda baska isleriyle ilgilensin diye düşünsün. Benim sana tavsiyem tüm karı koca ilişiğini bitir oğlunda küçük değil artık benimde 18 aylık bir oğlum var. Sadece akşamları emzirsen bile olur gün içinde ana öğün ara öğünle beslenebilir gir bir işe çalış paranı kazan koy buna tekmeyi gitsin. Çünkü adam senin bu elti olayını bildiğini biliyor onun içinde bitseydi o zaman biterdi rahatlığı var zaten. S.. et nereye giderse gitsin.. Ama neden bilmiyorum yanılıyorsam düzelt eşini hala sevdiğini bunu kendine bile itiraf edip yediremediğini düşünüyorum. Belki şimdi hayır yok felan diyeceksin ama içinde biryerde o sevgi kırıntısı olmasa bu adam yanında 1 dk durulacak adam değil..