Bahtsizbedevi_ 2minnosannesi valla şimdilik daha bişey söylemedim kendimi tutamıyorum hemen herşeyi söylüyorum ben bu huyumu hiç sevmiyorum inşallah söylemem 🤣🤣
parlaa firdevskartal benim eşim ipini hissediyordu arada batıyor diyordu uzun zamandır öyle bişey yok tabi:)
pandapanda Bahtsizbedevi_ devlet hastanesinde spirali alıp mı gidiyorsunuz yoksa doktor orada kendi mi takıyor. bende taktırıcam ilk defa bilmiyorum
Bahtsizbedevi_ pandapanda takar canım ben regl 3.cü gittim hemen taktı estağfurullah canım sor tabi başka sorun varsa cevaplarım seve seve🌺
Bahtsizbedevi_ 2minnosannesi aynen şimdiye kadar söylemedim kendiside farketmedi inşallah böyle devam eder 🫂
ayazz Bahtsizbedevi_ spiral taktırdığınızda eşiniz korunmadı mı yada şöyle sorayım korunma gerekmiyor mu?
Bahtsizbedevi_ ayazz ben ekstra bi korunma yapmadım hiç ilk spiral taktırdığımdada ekstra korunma yapmadım kendim çıkarttırmayana kadarda hamile kalmadım
Angellove2010 ummduha sprial ile hamile kalan biri olarak ek korunma yöntemlerini de dene derim sprial %100 korumuyor maalesef hemde benimki yerinde duruyordu kaymamıştı o şekilde kalmışım doğum kontrol hapı da iç derim eğer başka çocuk istemiyorsan
ummduha Angellove2010 ben ipini kısalttım da:/ umarım hissetmez daha henüz yaşamadık 2 hafta beklemeliyim dedi doktor
parlaa Angellove2010 Evet hissediyorlar canım benim eşimde hissediyordu ama uzun zamandır hiç öyle bir durum yok