perimasali802_ senden boyle bir post göreceğimi ummazdim kuzum ya, acini kalbimde hissettim😔,cok zor surekli baskici kisitlayici bir es ile hayat gecirmek, konulara hakim deyilim aile icinde aldatma fln yazmissin ama, bunda senin sucun ne? Evliligin en ana temeli sadakat ve güven, eyerki bunlardan biri yoksa o evlilik zamanda catirdamaya baslar,eşin güvensiz hareketleri seninde canina tak etmis anliyorum, ama bence kendisi ile konustuysan ve hala ayni deyisen bir durum yoksa tehlike canlari caliyor evliliginizde, bu sebebten ailede gercekten guvendigin annen baban yada senden buyuk ablan abin kim varsa birini araya sokup onun gozlerini acmasini saglamak, bn hoslanmam oyle her olayda aile araya katilmasina ama eyerki artik isler sapa sardiysa ve bu durum evliliginizi bitirecek noktaya kdr geldiyse yaparim, en azindan bir ucuncu agizdan duyarsa belki kafasina bir dang eder, cunku bazen eslerin gozune perde iniyor karsindan esi ne derse desin ciddiye almiyorlar, durumun ciddiyetinide anlamiyor,ve sen sanırsam hep alttan alip onun gitme dedigi yere gitmeyip oturup ne derse onu yaptiysan seni bastirmis diye dusunuyor ve boyle kalmasini istiyor olabilir, ikinci bir cozum ona diceksinki ben cocuk deyilim 3 cocuk annesiyim, nereye gideceğimi ve hangi ortamda bulunmaman gerektiginide bilecek yastayim, bundan sonra sana yazicam suraya gidiyorum ve cikip gidecem, kararli ol cik git gel sen onun zincirlerini kir, gitme derse sen gitmessen o şeni bastirmis olacak buda seni sen olmaktan cikaracak, robot gibi esinin komutuyla hareket ediyorsun, ve buda artik canina tak etmis, Allahim yardimciniz olsun ama kararli ve guclu dur onun karsinda gozunu korkut