biz son bir senedir çok yorulduk yıprandım ben beni sıkması artık evde boğulmuş gibi hissediyorum konuyu bilenler biliyor kolay şeyler gecirmedik biz
terapi aldim iyi geldi eskisinden daha iyiyim ama eşim çok baski vermeye çalışti uzak kalalım diyorum yok memlekete gittik beni babamın evine birak birkaç gün kalayım dedim yok eski halimizi özlüyorum bunu kaç kere söyledim korkuyorum diyor istemiyorum diyor nereye gitsek beraberiz bu boyle degildi ya ailesinin evine bile gitmiyor artik ben ne yapacağımi şaşırdım kaldim en son ayrılalım dedim seni bırakmam diyor delirecem artik olmadi aileleleri toplayacam başka çarem yok kimse bilsin de istemiyorum benim eşim çok değişti herkesten uzak yaşayalım diyor 😓
Bana bir yol bir akil verin sizinle konuşmak iyi geliyor
Boşanma kararı aldim
perimasali802_ kuzum çok üzüldüm. eş çok önemli ya neden izin vermiyor akraba aile mi sevmiyor ? Yokaa seni kıskanıp kısıtlıyor
perimasali802_ Kuzum bir travma yaşıyor eşin.
Eşin ile biraz ara varmen gerekiyor.
Küçük bir yaşta 3 çoçuk annesi oldun.
Ve senin yükümlülükler çok arti.
Maddi olarak zor zamanlar geçiriyorsunuz..
Çaresi senin işe girip kocani hizaya getirmek.
Yoksa hayatinin cennetini cehenneme çevirebilir.
Allah seni çoçuklarinla bağıslasin.
Eşin ekisi gibi kocaliğıni ve babalığıni size göstermemenin sebebini mutlaka sen biliyor ve his ediyorsun.
Allah yardimciniz olsun.
bossmom eşim şükür çok iyi hata iyiydi diyeyim aile içi aldatmalar çıktı olaylar üstüne olaylar yaşadık beni kısıtlamaya başladı artık eve aileden biri gelse diken ustundeyiz diyebilirim
aykirikadin ah aykirim işe girme imkanım olsa hiç durmazdim ki
Bnde düşünüyorum oyle diyorum bak git terapi al Cok iyi gelicek sana yok diyor iyim ben diyor
Bana böyle davranmasa inan ev is çocuk beni yormaz üzmez şöyle düşün dışarı çıkacam falan kişiyle yok gitme beraber gideriz diyor darlandim diyorum artık sonumuz iyi gitmiyor diyorum duzelecez diyor
perimasali802_ senden boyle bir post göreceğimi ummazdim kuzum ya, acini kalbimde hissettim😔,cok zor surekli baskici kisitlayici bir es ile hayat gecirmek, konulara hakim deyilim aile icinde aldatma fln yazmissin ama, bunda senin sucun ne? Evliligin en ana temeli sadakat ve güven, eyerki bunlardan biri yoksa o evlilik zamanda catirdamaya baslar,eşin güvensiz hareketleri seninde canina tak etmis anliyorum, ama bence kendisi ile konustuysan ve hala ayni deyisen bir durum yoksa tehlike canlari caliyor evliliginizde, bu sebebten ailede gercekten guvendigin annen baban yada senden buyuk ablan abin kim varsa birini araya sokup onun gozlerini acmasini saglamak, bn hoslanmam oyle her olayda aile araya katilmasina ama eyerki artik isler sapa sardiysa ve bu durum evliliginizi bitirecek noktaya kdr geldiyse yaparim, en azindan bir ucuncu agizdan duyarsa belki kafasina bir dang eder, cunku bazen eslerin gozune perde iniyor karsindan esi ne derse desin ciddiye almiyorlar, durumun ciddiyetinide anlamiyor,ve sen sanırsam hep alttan alip onun gitme dedigi yere gitmeyip oturup ne derse onu yaptiysan seni bastirmis diye dusunuyor ve boyle kalmasini istiyor olabilir, ikinci bir cozum ona diceksinki ben cocuk deyilim 3 cocuk annesiyim, nereye gideceğimi ve hangi ortamda bulunmaman gerektiginide bilecek yastayim, bundan sonra sana yazicam suraya gidiyorum ve cikip gidecem, kararli ol cik git gel sen onun zincirlerini kir, gitme derse sen gitmessen o şeni bastirmis olacak buda seni sen olmaktan cikaracak, robot gibi esinin komutuyla hareket ediyorsun, ve buda artik canina tak etmis, Allahim yardimciniz olsun ama kararli ve guclu dur onun karsinda gozunu korkut
perimasali802_ pericim cok uzuldum bebegim esin de su an travma olmus belli ki bu durumlar eger terapiye gitmezsen evliligimiz biticek hic iyiye gitmiyor evliligimiz diye konussan olmaz mi? Eger hicbir sekilde isin icinden cikamiyorsan evet aile buyuklerine danisman fayda saglayabilir ona ragmen duzelmeezse son bi kez daha konusup oyle bosanmak dusuunulebilir ama esinin duzelmesi icin terapi almasi sart baska care bilemiyorum ah perim ah🙏
perimasali802_ yaşadığınız şey yenilir yutulur bişey değil bacım seni kaybetme korkusu sarmis onu asıl onun tedavi olması lazım bu sekilde sonunda ayrilirsiniz zaten kendini suçlu psikolojisine de sokmuş olabilir kaybetme korkusu sarmis da bnce çift terapisi alın
karamelek21 ben böyle değildim melek baskiya gelemiyorum son bir senedir senin yazdıklarını yaşıyorum yani ne oldu bu adama başta maddi sıkıntılar tam hal oldu şükür ama şimdi neredeyse 6 aydir tamamen saçmaladı bir sene öncesi zorla kendimle bir yere götürürdum arardim yada kalk beraber çıkalim dediğimde sen git takil derdi çok uğraştım konuştum ama yok ben artik onu tanıyamiyorum
Sutlucikolati söyledim bak yazik olur bize beni de değil çocukları düşün diyorum beraber vakit geçiyoruz daha güzel diyor yani benim gördüğümü kendi göremiyor gibi bişey olmuş bir erkek ailesinden uzaklara gitmek istermi bu istiyor gidelim diyor tam gidelim diyorum beni rahat birakacan mi diyorum bilmiyorum belki değişirm diyor
Ona düşün dedim ben daha fazla dayanamam sağlam olan psikolojimi bozamam artik çocuklara yansıyor onlar bile dengesizlestiler 😥
Annesini arayacam eve gelsin konuşacam artık
2minnosannesi söylüyor zaten kardeşlerine bile bakamıyor annesi diyor oğlum eve gelmiyor gülmüyor falan dün bana dedi niye böyle agresif sinirlisin falan Yok bişey dedim yoruluyorum size oyle geliyor dedim yani artık herkese yansıyor bu durum
İkna olmuyor eski nesemizi hayatımızı özledim ya 😥
perimasali802_ bence de aileleri dahil et seni dinlemiyorsa onlar da denesin aklını başına al oğlum, kardeşim vs. Rabbim yardımcın olsun gülüm. Eşine akıl fikir zihin sağlığı versin eğer sen de istiyorsan ilişkiniz iyileşsin.🤲🏻
kurabiyevarsimitvar kıyamıyorum ki bize ben dışarıya hevesli biri değilim ki çok birşey degil ya bir yürüyüş yani çok saçma değilmi bir yürüyüş yani yok bnde gelecem diyor önceden zorla gelirdi şimdi bendende hevesli
Düşün dedim ben kararimda netim sevsemde seni ayrılığı göze aldım bana ne yaptığına bak dedim sustu bisey demedi az önce sarılıyor falan ama yok yani ince bir ip uzerindeyiz dedim karar ver ya git tedavi ol yada rahat birak beni dedim
perimasali802_ neden böyle yapıyor acaba kıskançlıktan mı başka psikolojik bir sebebi mi var
perimasali802_ hayat bir tek kadınlar için mi zor hakkinda hayırlısı olsun kardeşim ❤️
perimasali802_ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah üzüldüm böyle bi post beklemiyordum senden hayırlısı olacaksa düzelirsiniz inşallah tez zamanda
perimasali802_ senin değil eşinin psikolojik desteğe ihtiyacı var..kaybetme korkusu mu yaşıyor acaba annengilde tek kalmana izin vermiyorsa beraber kalın diyecemde sen biraz kafa dinlemek istiyorsun..
perimasali802_ en iyisini yaparsin perim insallah cozum olur aklim sende lütfen haber ver bize 🙏
- Düzenlendi
perimasali802_ ah perim senden böyle bi post beklemiyodum hiç senin yaşadıklarını ben evliliğinin ilk yılları yaşadım biyere gidecek olsam ya kendi geliyodu yada kendi ailesinden ya annesini yada ondan 1 yaş küçük kardeşiyle gönderiyodu kendi annemin evine bile tek gidemiyodum kendisi götürüyordu 1 2 saat durup geri geliyoduk kendi annemle asla biyere göndermiyodu ailesinin lafıyla iş yapıyodu onların dolduruşuna gelerek benimle tartışırdı hep sürekli kavga bağırış vardı evde huzur diye bişey yoktu aynı evde yaşıyorduk kv kp görümceler bir tane kaynım ve üstüne birde eşimin yaşlı ninesi dedesi ile yaşıyorduk son 5 6 yıldır ayrı eve çıktık ondan öncesi hep beraber yaşıyorduk evde sürekli bi kargaşa ses vardı inan çocuklarım bile huzursuzdu sesten gürültüden kavgadan uyuyamıyodu bile ama çok şükür şimdi düzeldi eşim kendi başıma markete bakkala vs çıkabiliyorum annemle kardeşimle işim olursa çıkıp gidiyorum önce izin alarak gidiyodum vermezse gidemiyodum şimdi ise bi mesaj atıyorum misal markette işim var mesaj atıyorum markete gidiyorum diye çıkıp gidip geliyorum inşallah rabbim senin eşinede akıl ihsan eyler daha iyi olursunuz ailesinden kimin lafını dikkate alıyosa telefon et çağır bide ailesinden biri konuşsun belki kendine gelir düzelir çok üzüldüm senden böyle bi post gördüğüme uzun oldu hakkını helal et 🌺😥
perimasali802_
Ne tür bir ailevi sorununuz oldu konuya hakim değilim peri ama bu olaylardan senden çok eşin etkilenmiş sanırım. Terapiye senin değil de eşinin gitmesi daha doğru olacaktır. Eşin korkuyla hareket ediyor olabilir. Bence eşini terapi konusunda ikna et. Baktın kabul etmiyor, çözüm odaklı olmuyor o zaman aile büyüklerine haber ver ama aile büyüklerine haber de versen eşin içindeki korkuları kendisi çözmeli. Anlattığına göre de bunu ancak bir uzman desteği ile yapabilir. Eşinin bu şekilde devam etmesi birbirinize Ne kadar sevginiz de olsa huzurunuzu etkiler. Yıpratmaya devam edersin. Umarım eşin çözüm odaklı olur.