Bu hafta yani bir kurumda işe başladım özel eğitim kurumu işte telefon kullanmak yasak hasta haklarından dolayı herkesin dolabı var ben telefonumu dolapta tutuyorum ama diğer çalışanların telefonlarını alıyorlarmış müdürün odasına koyuyorlarmış ben yeni başladığım için daha benimkini alıp müdürün odasına koymadılar, kurumda bakım personeli ve hemşireler olarak ayılırıyoruz hemşirelere ilginç bir şekilde fazla sorumluluk verilmiş dün ekipimde ki bir arkadaşın telefonunu hemşire almış fakat baya böyle kızarak almış işe gelir gelmez niye getirmiyorsun telefonu vs.. neyse sormak istediğim şu telefonun yasak olmasına hak veriyorum fakat ben telefonumu dolapta tutmak istiyorum özel bir şey sonuçta gidip müdürün odasına koymak istemiyorum veya gidip hemşirelere vermek istemiyorum yasaksa çıkış saatime kadar dolapta durur zaten nefes alacak vaktimiz yok telefonamı bakıcam ben, arkadaşa davranıldığı gibi benden telefon istenirse vermek zorunda mıyım değil miyim bunu öğrenmek istiyorum isterlerse vermek zorunda değilim diye hukuksal açıdan da bilgilendirmek isterim yardımcı olursanız sevinirim