aysglhale Kizlar slm Esra ezmeci nin ürünlerini kullanain nvarmı yada siZce nasıl ürünleri nioli yağı lavanta yağı beyazlatıcı serum varmış herkez memnunmus şişede sormak istiyorum kokusu varmış muazzam diyolar etkileyici 🙃🤔
rouge_ aysglhale tam olarak istediğin almak istedigin sonuc nedir alternatif oneri de verebiliriz belki🌸
kurabiyevarsimitvar rouge_ ben sorayım mı yaa? Xpwöqödş2ğ1 mesela bu kadının bazı yağları falan vardı herhalde dişil enerjiyi yükselten taktikleri falan. Bu tür önerin var mııı? Dişil enerjiye iyi gelen parfüm, krem, yağ ne olursa.
rouge_ kurabiyevarsimitvar tabi dkdk🫶 dişil enerji diyince ben sadece kozmetik degil de takıların da cok onemli olduğunu düşünüyorum bence takı inanılmaz dişil hissettiriyor böyle bileklikler yüzükler kolyeler bazen zarif incecik şeyler takarsın bazen de özellikle yazları böyle büyük havalı gold takılarla kadın kadın hissedersin diger sey dışarısı gibi ev giyim de onemli mesela benim üstümde suan yumusacık sanki dünyanın en yumusak kumasından yapılmıs sırt dekolteli bir ev elbisesi mi gece elbisesi mi denir o var ve ne kadar kadın kadın hissettirdigini anlatamam suan uzanıyorum eşimde yanımda uzanıyor ve eli belimde giydiğimden beri dokunuyor hem yumusak hem hatları belli ettigi için dkdk diger sey tabiki de eller elleriniz yumusaksa bakımlıysa direk kadın gibi hissetmeme sansınız zaten yok ayaklar da öyle bunun için ben geceleri el maskesi takıyorum bazen kendim yapıyorum ve gelelim kokuya ben kendi kokusunu asla paylasmayan biriyim ama nerdeyse her hafta parfüm alan biri olarak tabiki onerilerim var mesela rituals dus jelinden vücut kremine vücut spreyine kadar herseyi özel hissettiriyor bence lancome idole aura veya dior jadore bu da böyle direk beyaz buket düsün tam o kokuyor aklıma o kadar vücut spreyi parfümleri geliyor ki hangisini yazsam bilemedim kitap olur yani burda bırakayım ve en onemlisi nemli yumusak vücut bunun için dusta bebek yağı kullanıyorum çıkıyorum vücuduma parfümüme uyan bir krem sürüyorum sprey ve parfüm sıkıyorum en son parıltılı bir yağ sürüyorum nuxenin yagı parıl parıl Victoria’s Secret melekleri gibi bacaklar kollar dekolte falan birde fönlü sac tabi eger sacını begenmezsen bunların hepsini yap yine kendini güzel hissetmezsin havalı saclar herseyi degiştiriyor 💅
rouge_ kurabiyevarsimitvar dur dudaklara gloss unuttum bakın en ruj sevmiyorum makyaj sevmiyorum diyen erkek bile glosslu dudak sever maybelline oil balm haze bisey bisey rengi özellikle güzel doğal ama gloslu dudakları yumuşacık yapan bir balm mat ruj sevmezler ama parlak dolgun gosteren rujlar 🫶
kurabiyevarsimitvar rouge_ ✨️ay okurken cıvıl cıvıl hissettimm şuaann✨️ o bahsettiğin elbiseyi aşırı merak ettim bu arada markası ne?💐
freya rouge_ üstad yazmışsın zaten çoğu şeyi🤌🏻 bunların bazılarıyla bile başlansa dişil enerji hemen toparlanır gibi
kurabiyevarsimitvar rouge_ Ben de öyle abartılı ruj sevmiyorum tam üstüne bastın glosslara bayılıyorum hepsinden almak istiyorum pdöwlqpxlqşqlf
aybenayben rouge_ ben bu ara yebi bakıma taktım iç çamaşırı kıyafet falan almam lazım varsa trendyolda falan koleksiyonun paylaş bizşmle
rouge_ kurabiyevarsimitvar bende cok severim😂 söylediğime bir bak derim fiyatı da uygun arttırırlar simdi yeni geldi çok güzel hissetiriyor
rouge_ kurabiyevarsimitvar ben hep elbise pijama gecelik tarzı seyler giyiyorum nerdeyse hep farklı farklı modeller tercih ediyorum bir sürü var öyle illa aynısını almana gerek yok bakarsan sırt dekolteli veya gogus bacak dekolteli veya düz bir sürü elbise pijamalar gecelikler var evde giymelik hem rahat hem sık
rouge_ aybenayben italyada aldım canım ben yurt dışında yasıyorum herseyi online almıyorum bunu da zaten dokunup almıstım direk ama piyasada o kadar gecelik elbise pijama elbise tarzı seyler var ki evde giymelik zevkinize gore elbet bulursunuz hergün farklı giyiyorum cünkü rahat ve sık bir sürü model var
rouge_ aybenayben trendyoldan bisey almıyorum hunkemöller zalando Victoria’s secret about you asos boohoo gibi yerlerden alıyorum eger online alıcaksam. yani tek bir siteden asla almıyorum eger bisey istiyorsam bütün sitelerde geziyorum nerde ne begenirsem alıyorum araştırıyorum