rouge_ kurabiyevarsimitvar ben hep elbise pijama gecelik tarzı seyler giyiyorum nerdeyse hep farklı farklı modeller tercih ediyorum bir sürü var öyle illa aynısını almana gerek yok bakarsan sırt dekolteli veya gogus bacak dekolteli veya düz bir sürü elbise pijamalar gecelikler var evde giymelik hem rahat hem sık
rouge_ aybenayben italyada aldım canım ben yurt dışında yasıyorum herseyi online almıyorum bunu da zaten dokunup almıstım direk ama piyasada o kadar gecelik elbise pijama elbise tarzı seyler var ki evde giymelik zevkinize gore elbet bulursunuz hergün farklı giyiyorum cünkü rahat ve sık bir sürü model var
aybenayben rouge_ canım sen böyle bildiğin ettiğin yaptığın şeyler aklına geldikçe anlat bize sen bilirsin o zman chole signatur nasıl bi koku
rouge_ aybenayben ben chloe nin hic bana hitap eden bir parfümünü bulamadım şimdiye kadar bana cok olgun geliyor kokuları böyle neşeli aurası yüksek genc taze kokmuyorlar ve başımı ağrıtıyorlar benim koku zevkim biraz farklıdır seciciyim parfüm takıntım var
rouge_ aybenayben trendyoldan bisey almıyorum hunkemöller zalando Victoria’s secret about you asos boohoo gibi yerlerden alıyorum eger online alıcaksam. yani tek bir siteden asla almıyorum eger bisey istiyorsam bütün sitelerde geziyorum nerde ne begenirsem alıyorum araştırıyorum
aybenayben rouge_ ay ben bulamadım çok övmüşlerdi o yüzden konuyu bilmediğim için sordum ben böyle çekici ama bi taraftan da naif bi koku arıyorum victorya screet very seksi ve Lancome la bi est kullandım ama bana çok ağır geldi
rouge_ aybenayben la vie belle sevmiyorsan büyük ihtimalle sevdiğim parfümleri sende seversin cünkü bende hic sevmiyorum onu boguyor beni
freya aysglhale esra ezmecinin değil ama normal aktardan nioli yağı aldım, arada çamaşıra damlatıyorum ve memnunum. Benim alma amacım akıntı, enfeksiyon gibi durumlara karşı önlemdi ama ona etkisini çok görmedim. Fakat ferah koku için öneririm
freya rouge_ üstad yazmışsın zaten çoğu şeyi🤌🏻 bunların bazılarıyla bile başlansa dişil enerji hemen toparlanır gibi
rouge_ freya ya tesekkür ederim 🥰evet onemli olan ertleemden baslamak zaten insan bir kere yaptıktan sonra kendini o kadar güzel hissediyor özgüveni yerine geliyor ki bir daha asla bakımı bırakmıyor
suhaaa aysglhale canım ben aldım hem yasemin yağını hem de afrodizyaklı mı ne gece sürülen bir yağdı onu aldım hiç bir işe yaramadı boşuna para harcamayın