abasiyanik Kızlar daha önce de babamın annemi çok yakın biri ile aldattığını söylemiştim ve biz kadına onca hakaret etmemize rağmen konuşmaya devam ediyorlar numarasını her yere dağıtmak istiyorum nasıl yapabilirim
Sutlucikolati abasiyanik ben olsam herkese soylemekle baslarim ama kanitlarla birlikte asla inkar edemeyecek kanitlar olmali elinde daha sonra çalıştığı is yerine gider orada da guzelce rezil ederim ev sahibine de söylerim yine kanitlarla gosteririm o da evliyse esine cocuklarina da soylerim
Oluyorumanlasana abasiyanik annen boşansn babandan ne hâlleri varsa görsünler adam olmaz ki bu saatten sonra uğraşmayn baban parasını verir yeni hat numara alır o çözüm değil
etoile abasiyanik numara dağıtmak suç yalnız. İki yanlış bir doğru yapmaz. En doğru hareket annene destek olabilirsin.
abasiyanik Ve o kadar iğrenç bir insan ki herşeyi AP açık bilmemize rağmen inkar ediyor. Annem bunların hiçbirini hak edecek bir insan değildi
abasiyanik Her ihtiyacı olduğunda o oruspu kadına ilk annem el uzatırdı yedirir içirir giydirir di Düşünün ki ayağında ki çorabı çıkarıp vermişliği vardı
Bahtsizbedevi_ abasiyanik bu biraz besle kargayı oysun gözünü olmuş Facebook ta veya instagramda numarasını yazın altında or*uspudur isteyen herkese duyurulur yazın yada tanıdığın bi etkekğe ver numarasını ona söyleyin o bütün herkese dağıtır rahatsız etsinler bende eşimin telefonunda bi numara görmüştüm hatta o numara gecenin bi yarısı eşimi aramıştı telefonu eşimin elinden alıp ağzıma geleni saymıştım eşimede her lafı söyledim sonra numarayı erkek kardeşime verdim herkese dağıt dedim sen merak etme dedi ilk önce ben ararım rahatsız ederim dedi sonra naptı bilmiyorum çok zor bi durum helede tanıdığın yardım ettiğin kişiden yediğin darbe ihanet en kötüsü
abasiyanik Artık ablam da bende susmayacağız ikisi de geberip giderde gitsin umrumuzda değil Bildiğiniz kör kütük aşık olmuşlar
abasiyanik abasiyanik @Bahtsizbedevi_ @karamelek21 @Sutlucikolati @rouge_ @perimasali802_ @belladonna @berenmiss
firdevskartal abasiyanik fake bir Facebook aç oraya numarayı yaz. Ama facede isim falan olmasın salla yani sarı çiçek de. Yarı çıplak kız profili koy erkekleri ekle numarayı da ara beni der yazarsın
rouge_ abasiyanik tanıdıksa onunuze gelene söyleyin elinde kanıt varsa gosterirsin kimseye bakamayacak hale gelsinler
karamelek21 abasiyanik bacim k bakma ancak dönüş yapabiliyorum, bugun turkiye ye sag salim vardik,Allah o kadini bildigi gobi yapsin, bnce herkese anlatip rezil edin ahlaksizi ve numarasinida dagitin facede
abasiyanik TombulHatun evet doğru birşey değil ama annem bunları hak edecek insan değil di . Annem için herşeyi yaptım umrumda değil.
abasiyanik Bahtsizbedevi_ o kadar yüzsüz arsız bi kadın ki açıkça herşey bel altı konuştuğu şeyleri yüzüne söylüyoruz inkar ediyor . Halbuki görüyoruz biliyoruz
abasiyanik Bahtsizbedevi_ aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. Şuan bilenler bile susuyor. Bi duyulsa namus meselesine ikisi de kurban gider
Bahtsizbedevi_ abasiyanik itiraf etmezler zaten hep inkar ederler iftira atıyonuz bile derler böyleleri
Bahtsizbedevi_ abasiyanik canım baban size annene acımayıp böyle bişey yapıyosa sizde ona acımayın bırakın kurban gidersede gitsin aynı şey benim annemde yaşadı şuan boşanma davası hala devam ediyo 2 yıldır ayrı yaşıyolar babamın yaptıklarını duydukça sinir krizi geçiriyorum bide bizimki kimle nerde ne yapıyorsa foto çekip ya bana yada 18 yaşındaki erkek kardeşime atıyo kardeşim öldürecekti kapısına dayanmıştı arkadaşı engel olmuş oyüzden bizim nolursa olsun hiç umurumuzda olmaz kendi hatası çeksin cezasınıda
TombulHatun abasiyanik hiç bir kadın bunu hak etmez ama bu o yaptğnz o kadına ders olmaz numara değiştirmek çok zor birşey değil ki yani iyi düşünüp daha can yakıcı etkili birşey yapılabilir
Sutlucikolati abasiyanik baban susup kabullensede kadın herkese rezil olmus olucak belki o zaman utanir dicem ama cok arsiz birine benziyor isin cok zor