abasiyanik yani kızmakta çok haklısınız ama numara dağıtmak da bana doğru gelmiyor
Acil yardım
- Düzenlendi
abasiyanik bu biraz besle kargayı oysun gözünü olmuş Facebook ta veya instagramda numarasını yazın altında or*uspudur isteyen herkese duyurulur yazın yada tanıdığın bi etkekğe ver numarasını ona söyleyin o bütün herkese dağıtır rahatsız etsinler bende eşimin telefonunda bi numara görmüştüm hatta o numara gecenin bi yarısı eşimi aramıştı telefonu eşimin elinden alıp ağzıma geleni saymıştım eşimede her lafı söyledim sonra numarayı erkek kardeşime verdim herkese dağıt dedim sen merak etme dedi ilk önce ben ararım rahatsız ederim dedi sonra naptı bilmiyorum çok zor bi durum helede tanıdığın yardım ettiğin kişiden yediğin darbe ihanet en kötüsü
TombulHatun ama çok uyardık fazlasıyla 3 aydır bi sonuça varamadık
Bahtsizbedevi_ o kadar yüzsüz arsız bi kadın ki açıkça herşey bel altı konuştuğu şeyleri yüzüne söylüyoruz inkar ediyor . Halbuki görüyoruz biliyoruz
Bahtsizbedevi_ aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. Şuan bilenler bile susuyor. Bi duyulsa namus meselesine ikisi de kurban gider
TombulHatun evet doğru birşey değil ama annem bunları hak edecek insan değil di . Annem için herşeyi yaptım umrumda değil.
abasiyanik ben olsam herkese soylemekle baslarim ama kanitlarla birlikte asla inkar edemeyecek kanitlar olmali elinde daha sonra çalıştığı is yerine gider orada da guzelce rezil ederim ev sahibine de söylerim yine kanitlarla gosteririm o da evliyse esine cocuklarina da soylerim
Sonra da anneme iyi bir avukat tutup donuna kadar aldiririm
abasiyanik annen boşansn babandan ne hâlleri varsa görsünler adam olmaz ki bu saatten sonra uğraşmayn baban parasını verir yeni hat numara alır o çözüm değil
abasiyanik numara dağıtmak suç yalnız. İki yanlış bir doğru yapmaz. En doğru hareket annene destek olabilirsin.
Sutlucikolati babam susup kabulleniyor kahpe. İnkar ediyor düşündükçe kafayı yiyorum
abasiyanik hiç bir kadın bunu hak etmez ama bu o yaptğnz o kadına ders olmaz numara değiştirmek çok zor birşey değil ki yani iyi düşünüp daha can yakıcı etkili birşey yapılabilir
abasiyanik
Siz kadının numarasını dağıtınca kadın numarasını değiştirebilir. Hakkınızda suç duyurusunda bulunabilir. Ailenizi bildiği halde babanızla ilişki yaşayan bir kadın her şeyi yapabilir.
Şu anda kızgın olmakta sonuna kadar haklısınız ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Haklı olarak kadına ceza vermek istiyorsunuz ama bu numara dağıtmak olmamalı.
Kadın kadar babanız da suçlu. Allahın adaleti şaşmaz.
abasiyanik baban susup kabullensede kadın herkese rezil olmus olucak belki o zaman utanir dicem ama cok arsiz birine benziyor isin cok zor
- Düzenlendi
abasiyanik canım baban size annene acımayıp böyle bişey yapıyosa sizde ona acımayın bırakın kurban gidersede gitsin aynı şey benim annemde yaşadı şuan boşanma davası hala devam ediyo 2 yıldır ayrı yaşıyolar babamın yaptıklarını duydukça sinir krizi geçiriyorum bide bizimki kimle nerde ne yapıyorsa foto çekip ya bana yada 18 yaşındaki erkek kardeşime atıyo kardeşim öldürecekti kapısına dayanmıştı arkadaşı engel olmuş oyüzden bizim nolursa olsun hiç umurumuzda olmaz kendi hatası çeksin cezasınıda
abasiyanik itiraf etmezler zaten hep inkar ederler iftira atıyonuz bile derler böyleleri
abasiyanik ergenlik numara dağıtma yani savcıya verse siz suçlusunuz ki fake hesaplar anında bulunuyor boşansınlar annen kendi ayakları üstünde dursun adamı da evden kovun
abasiyanik bacim k bakma ancak dönüş yapabiliyorum, bugun turkiye ye sag salim vardik,Allah o kadini bildigi gobi yapsin, bnce herkese anlatip rezil edin ahlaksizi ve numarasinida dagitin facede
firdevskartal hukuki süreci nasıl olacak bulunursa hadi dava falan açarsa
abasiyanik ortak tanıdıklarınıza kanıtıyla söyleyin sonrada babanı şutlayın
Artık kıcası falan duyana kadar laf dönsün dursun
Babanada olayı olduğu gibi söyleyin canından önemliyse devam etsin