karamelek21 abasiyanik bacim k bakma ancak dönüş yapabiliyorum, bugun turkiye ye sag salim vardik,Allah o kadini bildigi gobi yapsin, bnce herkese anlatip rezil edin ahlaksizi ve numarasinida dagitin facede
Eskobar abasiyanik ortak tanıdıklarınıza kanıtıyla söyleyin sonrada babanı şutlayın Artık kıcası falan duyana kadar laf dönsün dursun Babanada olayı olduğu gibi söyleyin canından önemliyse devam etsin
abasiyanik Herkese çok teşekkür ederim ailem kaza geçerdi memlekete geldim şuan cevap veremiyorum sağlıcakla kalın.💐
Medusa abasiyanik Şikayet ederse sen suçlu olursun. Bizim komşu yapmıştı eltisine, facebook açıp mahalleyi ekleyip hakkında olur olmadık şeyler yazmıştı. Hatta bulunmamak için internet cafeden yazmış😂 Ama polis bulmuştu şak diye. O yüzden bu tarz uğraşmak mantıklı değil. Boşanabiliyosa boşansın annen kurtulsun
Bahtsizbedevi_ abasiyanik off bu çok kötü olmuş Allah rahmet eylesin rabbim tahsilatını affetsin ailenede gelmiş geçmiş olsun rabbim beterin beterinden korusun inşallah 🤲