Oluyorumanlasana biricik46 biliyorum cnm ilk hamileligm değil ilki bnm de öyle 25. Haftadan sonra birden aldım ama ilk hamilelikte zayıftım şimdi kilolu hamile kaldım 85 ile belki Alacak yer yok diye kilo almam ahahhaa😂
tazeann vahsikelebekk nasıl verdin ya darısı başıma amin ben veremiyorum bide sezeryan oldu hiç gitmiyor göbeğim
vahsikelebekk tazeann bünyeyle alakalı demek ki inan ki özel bi şey yapmadım ben bile şaşırdım bol bol su içtim ama onu söyleyebilirim her emzirmemde koca bir bardak su içiyordum diğer memedede aynıydı yani 3-4 litre su içiyodum sen ne zaman doğum yaptın
karamelek21 SuVeAtes canim bnde bu spreyden alacam kullanirim donus yaparim size burdan,bende suan ankaradayim @perimasali802_ memleketi, 2 bucuk saat yolumuz var arabayla☺️ canim Turkiyem
tazeann vahsikelebekk 1 sene oldu canım bende ilk doğum yaptığım da 17 kilo verdim geri aldım verdiklerini emzirme çok acıktırıyor beni maalesef bende çok su içiyordum ilk başta çok faydası oldu sonra sonra midem bulanmaya başladı su içmekten aç karnına bile içiyordum ama dayanamadım daha fwzla
karamelek21 SuVeAtes tmm kuzum aldiracam esime yarin adetim bugun son gun çarşamba dener bildiririm buraya😘