Kızlar değişik bir şekilde isteksizliğim var eşim sarılmak için yaklaşınca bile sonu ilişkiye gidecek diye korkuyorum önceden böyle değildi son 1 2 aydır tamamen arttı bu isteksizlik sorunum ne? Ne yapabilirim
İsteksizlik
papatyakadin eşinin seni kırdığı üzdüğü oldu mu?
firdevskartal hayır hiç bişey olmadı bişey yaşamadık doğum yapalı 10 olucak ama ilz zamanlar bile asla bu kadar isteksizlik hissetmedim
- Düzenlendi
papatyakadin doğumdan öncede mi böyle oluyordu? Doğumdan kaynaklı olabilir çok normal hormonlarımız altüst oluyor. Benim bebe 1.5 yaşında yeni yeni dişil enerjimi hissediyorum valla herkesin bedeni farklı bir evren gibi gülüm. Hele de doğum yapmışsan en az 2 yıla toparlanıyoruz. Bir de dikişin var mıydı? Ondan çekiniyor olabilir misin? Benim altta 7-8′den fazla dikişim vardı biraz o yüzden geçsede psikolojik acıyor, yırtılacak gibi hissederdim.
kurabiyevarsimitvar doğumdan önce böyle değildi kendimi şuan eşime karşı bı tuhaf hissediyorum Allah var hiç lafını etmez ama eskisi gibi olmayı özledim
- Düzenlendi
papatyakadin Çok iyi anlıyorum seni… Dediğim gibi güzelim hormonlardan dolayı hem doğumun yorgunluğu hâlâ üzerinde hem de senin gözlerinin içine bakıp, 7/24 ilgi bekleyen bir bebişin var. Kendini strese sokma eşinde anlayışlıysa zaten cinsellikte aşamayacağınız hiçbir durum yok. Farklı fantaziler, pozisyonlar, konuşmalar yapmayı deneyin. Cinsellikle ilgili oyunlar var internette onlardan al belki o tür vakit geçirince iyi gelir. Bebişine bakacak birisi varsa (emmiyorsa) 1 geceliğine Annene vs güvendiğin birisine bırak özel bir gece ayarlamayı dene.
papatyakadin 10 ay mı oldu 10 gün mü oldu bilmem ama. Doğumda hormonların değişti fiziğin değişti. Sen şuan şey bile düşünebiliyondur bilmiyorum doğumdan sonra kilon nasıl eğer çoksa beni beğenmez diye aklından geçirip ondan korkup isteksizleşiyorsundur
papatyakadin insana bazen bıkkınlık geiyor arada
firdevskartal 10 ay oldu ve kilomu veremedim kendi içimde kötü hissediyorum umarım atlatırım bu durumu
kurabiyevarsimitvar farklı şehirde yanlızım aşırı yoruluyorum umarım sebebi budur yada artık geçer
papatyakadin sen kendini kötü girmemelisin. Sen kolay bir iş yapmadın sen bir evlat doğurdun. Bu kilolar zamanla verilcek. Önce kendini sev ondan sonra başarırsın. Eşin sana kilo hakkında bir şey demiyorsa sen de kendine yapma. Eşin de diyemez zaten asla…. Dediğim gibi ilk önce kendini kendi bedenini sev sen bi mucize doğurdun o bedeninle
papatyakadin yalnızlık zaten birçok sorunun başlangıcı. Arkadaş olabileceğin bir ortam yok mu? Hiç tanıdık yok mu? Ya da eşinin arkadaşlarının eşleri vs
papatyakadin tamamen sıcakların verdiği hormonel değişim.