Merhaba arkadaşlar, eşimle çocuktan sonra toparlayamadık, sürekli tartışma kavga uzun süreli küslükler ağır laflar küfür ¾ yıldır böyleyiz. 2 gün iyi gibiysek 5 gün kötü. Halletmek için konuşsak daha beter kırgınlık oluyor, akışa bıraksam içimde düğüm oluyor. Hal böyleyken cinselliğimiz çok kötü ben ister istemez temas istemiyorum, isteyen taraf o, düşüncesi bile kendime haksızlık edecekmişim gibi geliyor. 1 yıldır ilişkiye girmiyoruz nerdyse. Geçen akşam ise oğlumla dışarı çıktık eşim ise evdeydi. Geldik, bize kapıyı açtı afedersiniz bi baktım cinsel organı tahrik olmuş muhtemelen instagramda kadınlara baktı. Bende de açık hesabı biliyorum hatta. Hiç tepki vermedim. Daha öncede bakmıştı ve uyarmıştım. Evet belki diyeceksiniz adam napsın diye, ama bu tarz durumlar beni ondan daha da uzaklaştırıyor. Ben bişeyleri kafama taktıkça ondan yana manevi anlamda bir destek bir çaba görmedikçe onunla olma düşüncesi beni çok kötü etkiliyor. Geçen akşamdan beri yüzüm düşük sırf bu sebepten o ise hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ama geriliyor da bu halime, kısa kısa konuşmalar falan. Sanki ben baktım elin adamına. Ne yapayım tolere mi edeyim yaptığını anlamıyorum. Ne diyorsunuz benim durumuma.