Diye hitap ederken ne kadar da ayip etmissin. Post acmissin ve fikir sormussun. İnsanlar gelip kendilerince yorum yapmis. Neden medeni insanlar gibi tartisamiyosunuz da sizin aksiniz olan bi dusunce duydugunuzda rahatsiz oluyosunuz? Ben kendi dogrumu konusurum, sen kendi dogrunu konusursun. Belki benim eksigim vardir belki senin. Birbirimizden nasipleniriz. Tartismanin amaci budur. Sana hakaret etmemisim, kotu bi zanda bulunmamisim duzgunce fikrimi soylemisim. Ve benim yorumlarimin icinde hep “bence” kelimesi vardir bence diyorum yani bana gore olan dusunceden bahsediyorum. Bu arada evet bence de yanlis ve igrenc bi durum. Asla hayatimda boyle insanlarin yeri olmaz selam bile alip vermem. Ama turkiyede adam karisini aldatir, genelde hicbisey olmaz kadın evinde oturur maksimum bosanirlar. Ama kadin aldatirsa en iyi ihtimalle hastanelik olur genel ihtimalle de ölür. Ve ne kadar hakli sebeplerin olursa olsun buna sebep olan sen oldugunda hayatin boyunca bu yuku icinden atamazsin. Anlatmak istedigim seyi anlamak zor degil bence ya. Kadinla konus, sesler duydugunda duvara vur rahatsiz oldugunu belli et, ya da site yonetimine, polise sikayet et. Seninle ilgili olan kisim bunlardan ibaret. Ahlak mevzusuna gelince de evet malesef ki malesef insanlarin ahlaki durumuna yon veremezsiniz. Kesin bilgi😅