Siyahbeyaz_ Kızlar ben sıkıntı yapıp daralınca sırtımın ortasına bişey saplanmış bir yük var gibi oluyor 🥹 inşirahta okudum geçmedi bu sıkıntılarıma sebep olanlar Allahtan bulsunlar inşallah daha beter olurlar ☹️
perimasali802_ Siyahbeyaz_ iyimisin canim Ayetel Kürsi inşirah bol bol dinle rabbim ferahlık versin 🤲💕
asel_lina Siyahbeyaz_ bende panik atak var en ufak stres ve is yaptığımda sol tarafım kitleniyor sanki kas gevşetici alın
kaardelenn Siyahbeyaz_ Stresten kaynaklıdır muhtemelen bende çok sinirlenince ve üzülünce böyle oluyorum. Üstüne bir de midem ağrıyor bulanıyor sürekli. Kendimizi sıktığımız için oluyor çok normal. Derin derin nefesler alın bana çok iyi geliyor nefes egzersizi.
Siyahbeyaz_ perimasali802_ son 1 yıldır hiç iyi değilm çok sıkıldım artık. İnşirah okuyorum bol bol, hazır bebeğim uyumuşken uykuya dalarım inşallah 🥺
perimasali802_ Siyahbeyaz_ sorun ne tam olarak bilmiyorum ama gebelik ve lohusalık dönemi bide hormanlarin duzelmesi falan zamanla geçecek inşallah sana iyi gelen birşeyler yap canim
Siyahbeyaz_ perimasali802_ sorun eşim hep kuşkularım. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum herşeye ağlayan ben ama bugün ağlayamıyorum 🥺
Siyahbeyaz_ asel_lina evet bende panik atakta var dediğim gibi sol tarafım ağrırfı ama bugünde sırtıma sıkıntı saplanmış 🥺
Siyahbeyaz_ perimasali802_ 1 senedie konuşuyorum tam düzeldm derken yine aynıyım en yakınımla aldatılmak beni çok yordu tabii aban göre aldatılmak ona göre bir iki konuşma 🥺 ya konuştuğu kişi yabancı olsaydıda gidip yatsaydı o kadar kötü olmaz o kadını sürekli görmem evi burnumun ucunda olması kötü. Çokta anlatmak istemiyorum ama içimdede kalsın istemiyorız en azından azını dökmek istedim 😢