tosbik1973 Bence yas orani degilde ilk cocugu tuvalete alistirdiktann sonra yapmaniz cunku tuvalet egittimi insan zorluyor
hzrn1 ayazz kızım altı aylıkken hamile kaldım doğurdum sonra herşey güzeldi ama şuan tam kafayı yemelik durumdayım daha çok çok küçük hiç düşünme ona odaklan her anlamda ikiye bölündüm gerçekten aynı dengeyi kurmak zor oğlun büyüsün öyle düşün
Sutlucikolati ayazz bence ilk cocuk okula basladiginda 2. Cocuk olmali daha rahat olur bennce ama tabii hayatinda bircok sey rahatladiktan sonra tekrar basa sarmak ister misin bilemiyorum 😅
kurabiyevarsimitvar Sutlucikolati birçoğumuzu arada bırakan şey bu biliyor musun? Araya zaman katarsak başa sarmış olacağız zorlanırız ama şuanda 2 bebeyle uğraşamayız falan neyse Allah isteyene versin sadece xpwmalsşslwö
topuklukadin ayazz açıkçası bence keyfime ve psikolojime hangi dönem yükseksem o yaşta :) çünkü çocuğu ben doğrup tüm yükü ben alamam eşiminde mümkün olduğu sürede yardımı gerekli ki işimiz kolaylaşsın.
topuklukadin kurabiyevarsimitvar 10 dakikalık çift kişilik zevk için yıllarımı tek birey olarak sorumluluk sahibi olarak geçiremem. Bakacaksak yapalım yaş önemli değil fedakar olacaksak hiç sorun değil ama ben bakacaksam tek bizimle değilsin canım eşim :)
TombulHatun ayazz deneyimli değilim bu konu da deneyim kazanma taraftarı da değilim 😂 bence en az 4 yaş ve anne kendini en hazır hissettiğinde olmalı
kurabiyevarsimitvar topuklukadin Öyle valla bazı ve erkekler bilerek korunmuyor bununla ilgili çok şey duydum çevreden sırf kadın boş kalmasın diyeymiş iğrenç ya bu konuda saygı gösteren eş çok nadir Allah bütün bekar kızlara her konuda saygı duyan eş nasip etsin.
topuklukadin kurabiyevarsimitvar Beni makina olarak gören ve sadece çocuk doğurup çamaşır bulaşık yıkayan birisi olarak gören ve bende bu adamla evleniyorsam bende de bir sorun var demektir.
kurabiyevarsimitvar topuklukadin İnan birçoğu rengini asla belli etmiyor ailecek kızları öyle güzel kandırıyorlar ki önce prenses gibi hissettirip, evlendikten sonra yapmadıkları zulüm kalmıyor.
topuklukadin kurabiyevarsimitvar Bu yüzden kültürüne göre karakterine göre adam tutmak şart oldu :) herkes kendinden sorumlu eğer makina olarak görüyorsa yallah :)
Eskobar ayazz yemeğini kendi yiyip uykusu kolaysa ve tuvalet eğitimini tamamlamışsanız tam zamanı bence diğer türlü hem çocuklar hemde ebeveynler zorlanıyor hatta telef oluyorlar