firdevskartal Üslubunuz ne kadar kırıcı, bir en başından belirtmiş kötü yorumdan etkilendiğini.. Sizin acı eşiğiniz kuvvetli diye, karşınızdakini kendinizle bir tutmanız ne kadar doğru? Kıçı kırık apse ne kadar iğrenç bir tabir. Bazen bir baş ağrısına bile oturup ağlayabiliriz. Bunun sebebi başımızın ne kadar şiddetli ağrıması değilde, yaşanılanlardan yorulup başımızın ağrımasına ağlamamız gibi gibi.. Benim de yirmilik dişim ağrıdığında kızıma bakabilmiştim ama dün ayağımı burktuğum da kızımı anneme gönderdim. Bileğim çok ağrımıyordu ama psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyordum. Yani demek istediğim yorum yaparken bir tık da olsa empati özelliğimizi kullanalım. Karşımızda yorumları okuyan taş değil, bir kadın, bir anne, bir eş.. Zorlu yollardan geçtiğini dile getiren, kötü yorum duymak istemediğini söyleyen hem cinsimiz. Madem kırıcı yorum yapacaksınız, kendinizi ya frenleyin yada yorum yapmayın. Sonuçta açık açık kötü yorumdan etkileneceğini belirtmiş, maşallah sizde yardırmışsınız!