• Öneri
  • Sanki herşey şubata toplanmış 🤦‍♀️

Ya kızlar 1 şubat eşimin dogum günü 5 şubat oglumun 14 şubat sevgililer günü 24 şubat evlilik yıl dönümü ne alayım eşime bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz?

Eğlenceli incik cincik şeyleri seviyorsa patlayan kutu olabilir,yada özel tasarım fincanlı türk kahveli hediye kutuları sen de dizayn edebilirsin içini(erkek parfümü kremli felan,man serisi)ben eşime çiçek yollamıştım 🙈

Ben olsam hediye kutusu yapardım eşinin tarzı nasıl bilmiyorum ama düşünürsen yardımcı olurum sana fikir olarak estetik bir insanım zevkime güvenebilirsin 😉

deleted1 olabilir yani şaşırabilirr çünkü geçen sene tesbih le mont almıştım

Canemin_1 instagramda tesbih çakmaklar var özel yada hakiki deri isim baş harfide basıyorlar cüzdana güzel duruyor maddi olarak yormazsa tam eşinin tarzı ozaman

Benim tavsiyem pek hoşuna gitmeyebilir 😂 biz eşimle minimal şeyler seviyoruz özel günlerde de değil herhangi bir günde alınan basit bişey gördüğümde eşimi hatırlayıp aldığım bişey sevdiği bi figür olan anahtarlık gibi :) benden çok iyi fikir çıkmaz🙈

Pes varsa yeni oyunlar alablirsinz.. Sevdiği takımın formasını yada takımın aksesuarlarndan bişi alabilirsin. Ayakkabı, mont, esofman takımı, Bluetooth lu kulaklık, gözlük vs. Özel yapılmş bardak, içecek cok içiorsa isme ozel tek kişilik termoslar