kaardelenn Siyahbeyaz_ Ben doğum yapalı 2 buçuk sene oldu hala reglim aşırı düzensiz 8 9 gün dahi geciktiği oluyor. Tamamen hormonsal bozuklukdan kaynaklı olduğunu söylemişti doktorum. Ki sizin hamile kalma olasılığınız çok çok düşük korkmayın bence.
Bahtsizbedevi_ Siyahbeyaz_ canım ben doğum yapalı 1 yıl oldu daha yeni düzene giriyo ben 12 gün geciktiğini bilirim oda biz her seferinde korunmasız ilişki yaşıyoduk ona rağmen hamile kalmadım düzensiz olduğu için korkmana gerek yok zamanla düzene girer seninkide
TombulHatun Bahtsizbedevi_ kızzzz kızzzz 5 çocuklu olup nasıl korunmasız ilişki yaşıyorsun hala bu ne cesarettir yiğidim 😂
Siyahbeyaz_ Bahtsizbedevi_ ayy korunurum ben yinede. Çok korkarım hamile kalacam diye. Şuan adet görümğyırum diye psikolojim çok bozuk
Bahtsizbedevi_ TombulHatun valla korunmasız ilişki yaşıyorduk hep her gecikmemde yusuf yusuf oluyodum sonra gidip eşimden gizli spiral taktırdım 1 ay oldu 🤣
Siyahbeyaz_ kurabiyevarsimitvar korunuyoruz yani düzgün ilişkiyede girmedik ki en fazla bir dk sürdü geri ittim istemedim çünkü korkuyordum çok dikişlerim vardı izleri hala çok duruyor
kurabiyevarsimitvar Siyahbeyaz_ inşallah bir şey yoktur ya yine de 1-2 hafta daha olmazsan test yaparsın