papatyamsigibi ay canım benim ya insanlar ne kadar kötü işte o yüzden herseyiniz kâğıtla bilinçli hareket ederek olmalı ben mesela daha öğrenciyken internetten araba ilanı bulmustum asırı ihtiyacım vardı ee arabadan da asla anlamam annemler zaten almamı istemiyor gizli bu işe giricem sonra haberleri olucak cok da ucuz bir arabaydı güven konusu tehlikeli yani gittim arabayı gormeye gosterdi etti once telefonla baktım araba tamirci yeri yada satın alma yeri nerde en yakın diye sonra sürmek istiyorum deneme sürüsü dedim sürdüm de tamirciye dogru gittim sahibine dedim ki hazır burda böyle biyer var gostericem arabayı bir sorum var sorucam dedim adam ne diyecek hayır da diyemez artık dese de vardır bir enayilik zaten ve arabayı gosterdim dedim böyle böyle bu arabayı görmeye geldim bakar mısın eksiklerini sorun cıkarabilicek seylerini söyledi hemen bıraktım tesekkür ettim gittim ordan almadm simdi de asla kagıtsız garantisiz deneme süresi olmayan bir araba almam birde haklarımı hukuklarımı biliyorum tabiki sizde acele etmeyin düşünün birlikte kafa kafaya verin nasıl en saglıklı sekilde bu işe girerirz konusun sonra yapın