Kızlar akıla ihtiyacım var !!! Ben Antalya da yaşıyorum eşimin abisi Konya’da yaşıyor eşimle burda çalışmak istediğini söyledi eşimde kabul etti (bana da sordu tabi tartışıldı 😂) sonuç kabul edildi onların 3 çocuk ver benimde bi tane buraya geldiler 4 gündür bizdeler ve ev bulana kadar da bizde kalacaklar sorunum şu etlimin son çocuk daha 4 aylık hiç bırakmıyor kucağındsürekli benim çocuklar diğer çocuklar çok kavga edıyor Eltim ne yemek ne ev işine bakmıyor yardım da etmiyor eşime dediğimde geçiçi süre sabır dedi ben de çok yoruluyorum ve kızım kavga ettiği için sürekli ona kızıyorum bu durumdan hiç hoşnut değilim akıl verin sizce nasıl davranmam gerek Eltime bu düzeni nasıl oturta bilirim😌

munevver99 Keşke ev bulup öyle gelselermiş biran evvel ev bulun sahibinden ilanlarına bakın nerde tutmak istiyorlarsa o çevreyi filtreleyin ve biran evvel bulun baştan kabul etmeseydiniz keşke bu sıcak havalarda durumunuz çok zor

munevver99 Allah yardımcın olsun çok zor bir durum ben kabul etmezdim açıkçası çekemem o kalabalığı evimde istemem asla

munevver99 kusura bakma sen boku yedin o zaman onlar kalıcı belli ki çocuk huysuz olmayipta kucağında tutuyorsa sürekli sende mutfaktayken gel canım sofrayı kurmama yardım et veya yemeği karıştır ya da şunları içeri götür gibi şeyler söyle tek eliyle de yapabilicegi şeyleri şöyle en azından kucağımda çocuk var derse de tek elinle de yapabilirsin Canim dersin

munevver99 paraları yoksa böyle bir işe nasıl kalkıştılar üç beş gün idare edilir belki ama orda çalışıp para biriktirmeye gelmişler belliki ev taşımak tutmak ucuz degil baya baya başınıza çökülmüş gibi ben kabul etmezdim hadi abisi geldi tüm aile niye geldi sorumsuzluk bence bide yardım etmiyor o kadar çocuk Ev kıyamet gibidir kavgası sesi eksik olmaz 😄kafam kaldırmaz allah yardımcın olsun baştan düşünmen lazımdı ev işini aceleye getirmeye bak sürekli ev muhabbeti yap ki rahata koymasınlar kendilerini şu devirde kimse ailecek bir yerde idarelik kimse kabul etmez valla

Meraktan eşim için kabul ettim ona saygı duymak istedim onu. İçin de kolay değil ama evde kalan benim

Sutlucikolati evet bunları yaptım hadi gel su çorbayı karıştır dedim kızımı banyoya götürdüm yeni çiş bırakıyoruz onunlada uğraşıyorum ve çorbayı yakmış bende boşana demedim bişey

munevver99 demen lazimdi işte lafını sakınma belli ki 2 3 ay belki daha fazla kalicaklar 3 ay böyle çekilmez ver eline süpürgeyi supursun yiyip içip yatmak yok

Sutlucikolati son çarem bu olucak 😂 bende zaten Antalya ya geleli 9 ay oldu zaten tam düzen oturmadı eşimin işinden dolayı buraya geldık

munevver99 Açık dille söylerdim ben olsaydım. Bu illa kalp kırmak değil de mesela ima yapardım gülerek vesaire. İşte çok yoruldum sende şunu yap gibi vesaire. Kendim temizlik yapıyorsam ona da sende şurayı yap derdim ve çekinecek bir şey de yok misafir dediğin 2 3 günlük olur. Kalıcı gelmişler belli bir süre mecbur sana yardım etmek zorunda. İnsanı enayi yerine koymak gibi bir şey bu yaptığı

munevver99 bez bırakma şehir değişikliği üstüne bı de bu ben sabredemezdim

• Düzenlendi

munevver99
                    Alın karşınıza ve çekinmeden güzellikle konuşun eşlerimiz için ikimizde bu duruma bir süre idare etmek zorundayız sende buralara gelip düzenini bozmak istemezdin ama hayat şartları bazen istediğimiz doğrultuda ilerlemiyor burada ev bulana kadar kalmanizi bende istedim ama iyilik yapmak isterken de kötü olmak istemem bu süreçte iki kadın birbirimize destek olalım birbirimizin yükünü hafif tutalım kirmadan kırılmadan şu zor zamanları eslerimize ve birbirimize destek olarak birlikte atlatalim şu an bu evde heryer herşey ortak kullanım alanımız sabahtan kalkıp iş paylaşımı yapalım işleri bitirelim ki ikimizde rahat edelim çocuklar ile rahat ilgilenebilelim örneğin ben mutfağı hallederken sen evi toparla ben yemek yaparken sen çocuklara mukayyet ol birlikte sofrayı kuralım kaldiralim
                    Birimiz bulasikları makineye dizerken digerimiz çay kahve hazırlığı yapsın iki kardeş gibi idare edelim vs vs gibi konuşun yapacak başka birşey yok siz imkansızı başarıp böyle birşeyi kabul etmişsiniz eşinize olan sevginize saygım sonsuz inşallah bu işin sonunda kötü olan siz olmazsınız ve inşallah eşiniz bu sevginize layık bir eştir işten geldiğinde evin işlerine çocuğun bakımına ve sizin duygusal ihtiyaçlarınıza yetmeye çalışan bir adam olmasını umut ediyorum.

munevver99 tamam yardımcı olmak çok güzel bi
                    Şey ama insanoğlu öyle nankör ki işleri azıcık düselsin ilk sizi silerler tecrübe ile sabit bu söylediğim

munevver99 saygı duyarım ama ben kabul etmezdim hadi kabul ettin biraz ayıp gibi yerlerini ayarlamadan para olmadan ev tutmadan daha onları yapacak paraları olmadan ne kadar kalacakları belli degil bir kişi degil 4 çocuk 2 kendileri sizinde çocuklar yani kaos degilde ne gerçekten düşüncesizlik oturdukları evde sıkıntı yoksa hep birlikte gelmeleri çokta dogru bulmadım süresi belli degil büyük konuşmak gibi olmasın ben kabul etmezdim 😑