munevver99
Alın karşınıza ve çekinmeden güzellikle konuşun eşlerimiz için ikimizde bu duruma bir süre idare etmek zorundayız sende buralara gelip düzenini bozmak istemezdin ama hayat şartları bazen istediğimiz doğrultuda ilerlemiyor burada ev bulana kadar kalmanizi bende istedim ama iyilik yapmak isterken de kötü olmak istemem bu süreçte iki kadın birbirimize destek olalım birbirimizin yükünü hafif tutalım kirmadan kırılmadan şu zor zamanları eslerimize ve birbirimize destek olarak birlikte atlatalim şu an bu evde heryer herşey ortak kullanım alanımız sabahtan kalkıp iş paylaşımı yapalım işleri bitirelim ki ikimizde rahat edelim çocuklar ile rahat ilgilenebilelim örneğin ben mutfağı hallederken sen evi toparla ben yemek yaparken sen çocuklara mukayyet ol birlikte sofrayı kuralım kaldiralim
Birimiz bulasikları makineye dizerken digerimiz çay kahve hazırlığı yapsın iki kardeş gibi idare edelim vs vs gibi konuşun yapacak başka birşey yok siz imkansızı başarıp böyle birşeyi kabul etmişsiniz eşinize olan sevginize saygım sonsuz inşallah bu işin sonunda kötü olan siz olmazsınız ve inşallah eşiniz bu sevginize layık bir eştir işten geldiğinde evin işlerine çocuğun bakımına ve sizin duygusal ihtiyaçlarınıza yetmeye çalışan bir adam olmasını umut ediyorum.