uzmanprf kimse kimseyi tanımıyor ve hayatlarını neler çektiklerini bilemeyiz çocukluğum kötü geçti ve eşim dışarı çıkmama karışıyor diye arkadaşın biri boyun eğmeye alışmışsın sen bu hayatı hakediyorsun diyor çoğu kadınlar aldatılmasına ,şiddet görmesine, tecavüz edilmesine rağmen susmak zorunda hisseden çok oldu susmak istemesede zorunda hissedip öylece beklediler şimdi bu kadınların hepsi boyun eğmeye alışmış ve haketmiş mi oluyor? Hiç bi kadın ne olursa olsun ne yaşamaış olursa olsun böyle şeyleri haketmiyor
Ben sadece bi kişiye burda sitem ettim o kişide eşime değil bana sitem edip eşimi onaylamış lütfen yorumları baştan aşağıya okuyun ve öyle yorum yapın ve konu ne olursa olsun hangi kadın kötü bi hayatı ev hapsini hakeder ki ve bunu diyen hemcinsi?
Kimse kimsenin yaşadığını bilemez
Ben annesi tarafından terkedilen camdan arkadaşlarımın oynamasını seyreden ilkokul çağlarında tecavüz edilip üstüne annesinden dayak yiyen bi kızdım o yaşta evden çıkamıyorken kime ne sesimi duyurucaktım büyüdüm babamı polise şikayet ettim ve uzaklaştırma dışında hiçbişey yapamadılar günü dolunca dönüp dolaşıp yine geldi ve hapis hayata devam ettim. Reşit değilim kaçıp gitsem polis zoruyla beni geri alıyorlar bu boyun eğmek mi bu zulüm bile bile göre göre susup ölümü beklemek haberlere de mi bakmıyorsunuz ve bunları hak ediyor muyum hangi kadın hakediyor yada bunu bi kadın nasıl dile getiriyor eşime ettiği sitem neresi bu onaylamak yapmayın Allah aşkına kimsenin hayatını bilmeden yargılamayın