Eşim sürekli balık tutmaya gider gündüzleri. Havlar çok sıcak malum arkadaşları akşam gidip sabahlayacaklarmış eşimi de davet etmişler eşim kışın yine teklif ettiklerinde eşim gider miydin dediğimde karı bırakılır mı karı koynundan çıkılıp balık tutulmaya gidilir mi demişti. Şimdi o lafı dile getirdim hani karı bırakılmaz gidilmez diyordun ne oldu diyorum da o da o zamanlar hava serindi şimdi sıcak gündüz yanarım dedi. Bende dedim ki o zaman kışın karınım yazın değilmiyim dedim. Bu arada eşim arkadaşlarımla gezmeme de karışıyor. Benim sosyal hayatım yok yani. Gidicek misin dedim sen izin vermezsin ki dedi sonra ben kızdım ettim yarın pikniğe gıdıcez diye plan yaptık da diyorki yarın pikniğe gıdıcez ondan gidesim yok diyor. Daha beni niye bahane ediyorsun diyorum da genelleme söyledim diyor ya erkek milleti güven olmaz gece dışarı çıkmak sabahlamak nedir Allah aşkına yardım edin fikir verin tepkim ne olmalı?
Bu arada şunu söyledim ona hayalini bile kurma gece dışarı çıktığında bende gider gezerim geldiğinde evde beni bulur musun bilmem kv ile yaşıyoruz onları bile tanımam bilmiş ol dedim