ayazz Estağfurullah hayatları yargılamak ne haddime ben hak ediyorsunuz postunu görmedim ve hala bakıyorum yok göremedim yani asla ve asla seni de bir başka kadını da yargılamak haddim olamaz lütfen öyle düşünme başında da yazdım zaten balık konusunda o aşıyı alan adamları zapt etmek imkansız gibi birşey diye… Ve ekledim sen açtığın posta eşini hedef göstermiş gibi yazınca buradaki arkadaşlar da sizin geçmişinizi vs bilemez şuan burada yazılanı okur ve an için yorum yaparlar evet bazen haddimiz olmadan aşırı yargılayıcı olabiliyoruz ama bunuda yine hemcinsimizi düşünerek yapabiliyoruz örneğin bir çoğu eşinizin sizi kısıtlayıp kendi keyfine bakan bir adam olmasına söylenmiş ötesine berisine bakmamış bunun yanısıra size kendini ezdirme diyenler de olacak yada neden kendini bir adamın emrinin altında hissediyorsun o kimki diyenler vs vs yani demem oki kimse gelmiş yada geçmişi değil burada şu an yazılı olanın yorumunu yapacak bunu anlatmaya çalıştım aslında…
Ayrıca tüm bu yaşanmışlıklarınızın ardından kesinlikle uzman desteği almanız gerekiyor daha çok gençsiniz ve hala herşeyi çok yoğun taşıyorsunuz elbette yaşadıklarınız sizi de aile hayatınızı da sosyal hayatınızı da etkileyecek büyük sebepler bir uzman eşliği doğrultusunda lütfen destek alın ve o içinizde dizleri üstüne çökmüş suçsuz günahsız tertemiz kızın elinden tutup ayağı kaldırın bundan sonraki hayatı ona en güzel şekilde yaşatın o bunu hak ediyor bundan sonra o kimse için üzülmesin kaybetmekten korkmasın aksine hayatindakiler onun için mücadele etsin onu üzmekten korksun onu kaybetmemek için çabalasın🙏🏻yorgun kalbinize kocaman sarılıyorum ♥️