• Öneri
  • Tampon kullananlar bi bakın

Onlar pek sağlıklı değil ya kanı içerde tutuyor bence ped en iyisi kirli kan içinde duruyor akması daha sağlıklı

Leondarling suya girince de bisey olmuyor mu ya benim yüzme derslerim oluyodu o günler derse giremiyodum böyleyse süper olur ama hic kullanmadım bilgim yok

jartiyerlikadin Ben kotex kullanıyodum uzun ince olanından çok rahatdı sanki hiç adet diyilmişim gibi geziyodum.☺️Kullandığım sürece hiç bi sorun yaşamadım regl olmuyorum daha olunca yine ondan kullanıcam bide iyice yerleştirmek lazım rahatsız olmamak için.Her onu takdığımda eşimin aklı bende kalıyo kalır orda çıkartamazsın diyo bende sen çıkartırsın diyorum😁ipi dışarda kalsın bişey olmaz.Kullanmadan önce denemiştim ipini ne kadar çektimse kopmadı yanı sonra emin olup kullandım😊

Panda ya ben uzun zamandır kullanıyorum aslında bi çok marka denedim ama bazen sızdırıyor sinir oluyorum

jartiyerlikadin Yanlış yerleşdiriyosun belki ondandır bende hiç sızdırma yapmadı 3-4 saatdan bi değişiyodum hiç öyle bişey olmadı gecede ped kullanıyodum gündüz tampon takıyodum ki rahat haraket edeyim diye