Kızlar en iyi, sızdırma yapmayan tampon markası ne kullandığınız?
Tampon kullananlar bi bakın
Onlar pek sağlıklı değil ya kanı içerde tutuyor bence ped en iyisi kirli kan içinde duruyor akması daha sağlıklı
Kullanan yok mu kızlarrrrr
Visnelibrownie max 4saatte bir değişince sıkıntı olmaz. Kanı emiyor.
jartiyerlikadin bende merak ediyorum hiç kullanmadım .
jartiyerlikadin ben ob kullanıyorum yazın deniz zamanı, ama çok az regl oluyorum.
jartiyerlikadin bende bu ay kotex aldım hiç kullanmadım bu ay deneyeceğim nasıl olacak bilmiyorum korkuyorum da 😁
Leondarling suya girince de bisey olmuyor mu ya benim yüzme derslerim oluyodu o günler derse giremiyodum böyleyse süper olur ama hic kullanmadım bilgim yok
jartiyerlikadin herhangı bır tampon kolay kolay sızdırma yapmıyor cnm ıkı satte bır degısım yap hangı boyunu alıyosun
Rouge şişiyor tabi😄sudan çıkınca yenisni takıyorum
Leondarling bende denicem o zaman😂
jartiyerlikadin Ben kotex kullanıyodum uzun ince olanından çok rahatdı sanki hiç adet diyilmişim gibi geziyodum.☺️Kullandığım sürece hiç bi sorun yaşamadım regl olmuyorum daha olunca yine ondan kullanıcam bide iyice yerleştirmek lazım rahatsız olmamak için.Her onu takdığımda eşimin aklı bende kalıyo kalır orda çıkartamazsın diyo bende sen çıkartırsın diyorum😁ipi dışarda kalsın bişey olmaz.Kullanmadan önce denemiştim ipini ne kadar çektimse kopmadı yanı sonra emin olup kullandım😊
deleted_4033 ben kullanıyorum ama bazen sızdırıyor. Cook rahat
Nesse tecrübeni yaz 😁
Momm2260 ya acaba dsha mı ileri itmem lazım ki1saatte sızdırdı ob süper
Panda ya ben uzun zamandır kullanıyorum aslında bi çok marka denedim ama bazen sızdırıyor sinir oluyorum
jartiyerlikadin 🤣 tamam
jartiyerlikadin Yanlış yerleşdiriyosun belki ondandır bende hiç sızdırma yapmadı 3-4 saatdan bi değişiyodum hiç öyle bişey olmadı gecede ped kullanıyodum gündüz tampon takıyodum ki rahat haraket edeyim diye
jartiyerlikadin tampon n3 kii ilk defa duydum vala bimin bedi neyimizie yetmiyor ki😂😂4 senedir onu kullanyrm