jartiyerlikadin o.b kullaniyorum ama çeşidi var koyu mavisi cok tahriş etti açık mavisini kullaniyorum o yuzden
Tampon kullananlar bi bakın
Panda ben de öyleyim ama sanırım daha derine itmem lazım 😂😂
Alya34 tamponu vajina içine yerleştiriyorsun kanı emiyor 3 4saat sonra çıkarıp yenisini koyuyorsun.
jartiyerlikadin Nasıl kullanıyorsun ya ben onu kullanmaya korkarım takması çıkarması felan 🥴
jartiyerlikadin Evet orta parmağınla it içeri😄
deleted_4033 cok basit parmağınla ittir hissetmeyene kadar. İpi dışarda kalıyor zaten, 3 4 saat sonra ipten tut çek. Dolunca rahatlıkla çıkıyor 😂ped işkence tamponun yanında 😂
jartiyerlikadin Aynen katılıyorum💃
jartiyerlikadin ben asla yapmm onu korkarım iceri falan kacarsaaa🤣🤣🤣
Alya34 hahahah kaçmaz kız kadar delik mi orası 😂😂 ipi uzun zaten merak etme kaçmaz😂
Tampax compak var hairka bi ürün.. o.b kullanıyodum takması çok rahatsız ediyordu beni bunu amerikadan bi arkadaşım önermişti burda hep böyle diye.. inanılmaz rahat takılıyo ve asla rahatsız etmiyo
Triyandafilis bakiciiim. Teşekkür ederim 😍
jartiyerlikadin yok canım ztn takıldıgıgı anda. Tutuyor bnmde ob bu arada baktım şimdi de. Denızde bıle takıyorum. Kanaman cok olunca bır saat tut. Orta boyunu al yada cok olursa buyuk boyunj
- Düzenlendi
jartiyerlikadin ya çiş olayı nasıl oluyo mesela benm sürekli geliyo 😂😂
Nietzsche tuvalette de kan gelmiyor değiştirmek zorunda değilsin ipi dışarda olduğu için idrar bulaşabilir yıkarsın 😂
jartiyerlikadin haa tuvalette çkarmıyosun yani duruyor 😂
jartiyerlikadin kız tampon ne ben bilmiyorum
Nietzsche duruyor evet 😅
hatun123 adet döneminde vajinaya yerleştiriyorsun kanı emiyor düzenli değiştiriyorsun
guzelmi peki
jartiyerlikadin nerden alıcaz